Uğur Yücel ve Nur Fettahoğlu’nun da Oynadığı Sadık Ahmet Filminde Okuma Provaları Tamam

“Sadık Ahmet” adlı filmin okuma provaları, tüm oyuncu kadrosunun Grand Cevahir Otel’de bir araya gelmesiyle gerçekleşti. Bu önemli etkinlik öncesinde filmin çekimlerinin 21 Ağustos’ta başlayacağı duyuruldu. Yapımcılığını MCG Film / M.Cüneyt Göz’ün üstlendiği, yönetmen koltuğunda Hakan Yonat’ın oturduğu bu filmde, Erdal Beşikçioğlu rahatsızlığı nedeniyle okuma provasına katılamadı.

Uğur Yücel ve Nur Fettahoğlu'nun da Oynadığı Sadık Ahmet Filminde Okuma Provaları Tamam

Film, Yunanistan’ın Batı Trakya Türk Azınlığı üzerindeki baskılarına dikkat çekmek amacıyla başlatılan imza kampanyası sonucunda siyasetin içinde bulunan ve zorlu bir mücadele sonrasında şaibeli bir trafik kazasıyla hayatını yitiren Doktor Sadık Ahmet’in gerçek hayat hikayesini anlatıyor. Senaryosunu Mert Dikmen’in yazdığı bu filmde, kreatif yapımcılığı Muhammet Usta üstleniyor. Yaklaşık dört yıllık bir ön çalışma süreci sonrasında Doktor Sadık Ahmet’in ailesinin desteğiyle hazırlanan film, 21 Ağustos’ta çekimlerine başlayacak.

Çekimler nerede yapılacak?

Çekimler için İstanbul, Bursa, Edirne, Gümülcine ve Atina gibi şehirlerde set kurulacak. “Sadık Ahmet” filmi, 2024 Ocak ayından itibaren Türkiye, Doğu Avrupa ve Orta Doğu başta olmak üzere tüm dünyada sinema izleyicisiyle buluşacak.

Kaynak: sonhavadis.com

Exit mobile version