Umut Aral dünyaca ünlü oyuncu James Franco’nun da rol aldığı diziyi yönetti

Umut Aral dünyaca ünlü James Franco’nun da rol aldığı diziyi yönetti. Aral, Adi Hasak’ın yeni dizisi “Karantina”nın yönetmen koltuğuna oturdu.

Ünlü Yönetmen Umut Aral ve James Franco’lu Dizi: Karantina

Ünlü Türk yönetmen Umut Aral, “Hakan Muhafız”, “Aşk 101” gibi popüler dijital projelerin ardından yeni bir başarıya imza attı. Aral, Adi Hasak’ın yeni dizisi “Karantina”nın yönetmen koltuğuna oturdu. Adi Hasak, Jennifer Lopez ve Ray Liotta gibi isimlerin rol aldığı Amerikan suç drama dizisi “Shades of Blue”nun da yaratıcısıdır.

James Franco ile Uluslararası Bir Proje

Oscar adayı “127 Saat” filminin yıldızı James Franco’nun da yer aldığı “Karantina” dizisi, Beyrut ve Yunanistan’da çekildi. Dizi, Cannes’daki Mipcom’da tanıtıldıktan sonra Londra ve Berlinale’de de sergilenecek. Umut Aral dünyaca ünlü oyuncu James Franco'nun da rol aldığı diziyi yönetti

Dizinin Konsepti ve Umut Aral’ın Açıklamaları

Umut Aral, “Karantina” dizisini büyüleyici bir uluslararası suç draması olarak tanımlıyor. Dizinin, uluslararası alanda beğeni toplayan program yönetmeni Adi Hasak tarafından yaratıldığını ve MBC Group ile Asacha Media Group ve e Dynamic TV’nin yapımcılığını üstlendiğini belirtiyor. Aral, dizide James Franco ve Yakoub AlFahran gibi yetenekli isimlerle çalışmanın kendisi için büyük bir zevk olduğunu ifade ediyor. “Karantina”nın kendisini unutulmaz bir yolculuğa çıkardığını ve bu hikâyeyi dünya çapındaki izleyicilerle paylaşacak olmanın heyecanını yaşadığını dile getiriyor.

Exit mobile version