Ünlü müzisyen Saki Çimen evleniyor!

Ünlü müzisyen Saki Çimen evleniyor! Bergen filmi başta olmak üzere birçok film ve dizinin müziğine imza atan Saki Çimen evlilik kararı aldı.

Ünlü müzisyen Saki Çimen evleniyor!

Saki Çimen bu yaz nikah masasına oturacak. Usta müzik adamı Mazlum Çimen’in izinden giden Saki Çimen, uzun süredir beraberlik yaşadığı oyuncu Zeynep Anacan’la nikah masasına oturacak. Nikah tarihi olarak 14 Temmuz’ı belirleyen Saki Çimen ile Zeynep Anacan çifti düğün yeri olarak da Büyükada’yı seçti.

Ünlü müzisyen Saki Çimen evleniyor!

Saki Çimen Kimdir?

1983 yılında İstanbul’da doğan Saki Çimen, dedesi Aşık Nesimi Çimen ve babası Mazlum Çimen gibi müzisyendir. 1994 yılında İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı Piyano bölümünü kazanmıştır. Konservatuar eğitimi sürerken beste çalışmalarına başlamış ve MARSİAS adlı müzik grubunu kurmuştur.

İlk profesyonel film müziğini 24 yaşında, ilk dizi müziğini de 26 yaşında yapmıştır. 2002 yılından 2018 yılına kadar ünlü müzisyen ve besteci Vedat Sakman’ın asistanlığını ve piyanistliğini yapmıştır. Çok sayıda ödüllü filmin müziğinde imzası bulunan Çimen, farklı projelerle sahne performanslarını da sürdürmektedir.

Exit mobile version