Ünlü oyuncu Cihan Şimşek kimdir?

Ünlü oyuncu Cihan Şimşek kimdir?

Ünlü oyuncu Cihan Şimşek kimdir?  Cihan Şimşek, 6 Ağustos 1992 tarihinde Almanya’da doğmuş bir Türk oyuncudur. İstanbul’da yaşamaktadır. Oyunculuk kariyerine Bez Bebek dizisinde Selim karakterini canlandırarak adım atmıştır. Aynı zamanda çeşitli reklam projelerinde de yer almıştır. Disney Channel Türkiye’de yayınlanan Zil Çalınca dizisinde Metehan rolüyle başrolde yer almıştır. Bu dizinin TV filmi olan Zil Çalınca Avı’nda da başrolde oynamıştır. Bir Yastıkta, Beni Böyle Sev, Medcezir, Hanım Köylü, Suda Balık, 4N1K ve Kardeşlerim gibi dizilerde önemli roller üstlenmiştir.

Cihan Şimşek ve özel hayatı

Cihan Şimşek, Sinem Şimşek ile evlenmiştir. Düğünleri görkemli bir törenle gerçekleşmiş ve birçok ünlü isim düğüne katılmıştır. Alina Boz, Miray Daner, Burak Can, Yiğit Koçak, Halit Özgür Sarı, Özgü Kaya, Su Burcu Yazgı, Lizge Cömert, Helin Kandemir ve Aslı Mavitan gibi birçok isim düğünde yer almıştır. Nikah şahitliklerini ise Alina Boz ve Burak Can yapmıştır.

Cihan Şimşek, kariyerindeki başarılı performanslarıyla dikkat çeken bir oyuncu olmuştur. Genç yaşına rağmen pek çok projede önemli roller üstlenmiş ve hayran kitlesi edinmiştir. Oyunculuğu ve kişisel tarzıyla da takipçileri tarafından beğenilmektedir. Gelecekteki projeleri ve başarıları merakla beklenmektedir.

Exit mobile version