Ünlü oyuncu Gonca Vuslateri yeni dizisiyle gündemde

Ünlü oyuncu Gonca Vuslateri yeni dizisiyle gündemde

Ünlü oyuncu Gonca Vuslateri’nin adı bir kez daha bir televizyon dizisinde geçiyor ancak hayranları, sette kendisini görmeden bu habere inanmayacak gibi görünüyor. Oyuncu, 2006 yılında dizi dünyasına adım atmış ve farklı projelerle geniş bir hayran kitlesi edinmiştir. Yalan Dünya dizisindeki Eylem karakteriyle unutulmaz bir performans sergilemiş olan Vuslateri, Anne dizisindeki Şule karakteriyle de büyük beğeni toplamıştı.

Gonca Vuslateri yeni dizisiyle gündemde

Son olarak 2018 yılında Tehlikeli Karım dizisinde yer alan oyuncu, uzun bir süre dizi tekliflerini kabul etmemişti. Ancak 2021 yılında Uzak Şehrin Masalı isimli dizinin kadın başrolü olduğu duyurulduğunda hayranları sevinmiş, ancak dizinin çekimleri başlamadan Vuslateri projeden ayrıldı.

2022 yılında Netflix’te yayınlanan Sıcak Kafa dizisinde Yasemin karakteriyle dikkat çeken oyuncu, ayrıca Kanal D’nin Kraliçe dizisinde de yer alması bekleniyordu, fakat yine proje öncesinde ekipten ayrıldı.

Şimdi de Gonca Vuslateri’nin adı Serkan Çayoğlu’nun başrolünde yer aldığı Yanık Ülke isimli Fox TV dizisinde geçiyor. Oyuncuyla anlaşma sağlandığına dair bilgiler basına yansıdı, ancak Vuslateri tarafından doğrulanmadığı sürece veya Fox TV’nin resmi açıklaması yapılmadan hayranları temkinli davranacak gibi görünüyor.

Yanık Ülke dizisinin başrolünde Serkan Çayoğlu’nun Kerem karakterini canlandıracağı ve Vuslateri’nin ise ablası Fikriye rolünde yer alması bekleniyor. Projenin ilk sahnelerinin Karadağ’da çekileceği ve etkileyici bir aşk hikayesinin anlatılacağı belirtiliyor. Ancak Vuslateri’nin projeden son anda çekilip çekilmeyeceği ise merak edilen konular arasında yer alıyor.

Exit mobile version