Ünlü oyuncu Seren Şirince 3 yıl sonra Amerika’dan dönüyor! Seren Şirince kimdir?

Ünlü oyuncu Seren Şirince 3 yıl sonra Amerika’dan dönüyor! Seren Şirince kimdir? Seren Şirince aranılan bir oyuncuyken Türkiye’deki kariyerine ara verip evlenmişti. Bilişim sektöründe faaliyet gösteren Tobias Sutters’la İngiltere’de evlenen ve ardından Amerika’ya yerleşen Şirince, mesleğine yatırım yaptı ve ünlü eğitim merkezlerinde oyunculuk dersi aldı.

Ünlü oyuncu Seren Şirince 3 yıl sonra Amerika’dan dönüyor!

Başarılı oyuncu Stella Adler Studio Of Acting, Actors Studio’da dersler alan Seren Şirince 3 yıl aradan sonra İstanbul’a dönme kararı aldı. Yeniden setlere dönmeye hazırlanan Şirince gelen teklifleri değerlendirecek.

  Ünlü oyuncu Seren Şirince 3 yıl sonra Amerika'dan dönüyor! Seren Şirince kimdir?

Seren Şirince kimdir?

Seren Şirince, 1 Ocak 1988 yılında İzmir’de dünyaya gelmiştir. Eğitimini Yeditepe Üniversitesi Tiyatro Bölümü’nde tamamlamıştır. Kameralar karşısına ilk kez 2012 yılında yayınlanan Araf Zamanı isimli dizi ile geçmiştir. Daha sonra 2015 yılında yayınlanmaya başlayan “İlişki Durumu: Karışık” dizisinde Ayşegül karakteriyle esas çıkışını yapmıştır. Şimdilerde FOX TV ekranlarında yayınlanan Bir Aile Hikayesi dizisinde Derya karakterine hayat veren Seren Şirince, 1.56 metre boyunda, 45 kilo ve Oğlak burcudur.

Seren Şirince’nin rol aldığı diziler:

2012 – Araf Zamanı
2013 – Aşk Emek İster (Nazlı)
2015 – İlişki Durumu: Karışık (Ayşegül)
2016 – İlişki Durumu: Evli (Ayşegül)
2017 – Seven Ne Yapmaz (Nazlı)
2019 – Bir Aile Hikayesi

Exit mobile version