Ünlü şarkıcı CoCo Lee neden intihar etti?

CoCo Lee neden intihar etti? Ünlü şarkıcı CoCo Lee, bir süredir mücadele ettiği depresyonla başa çıkamayarak geçtiğimiz gün intihar girişiminde bulunmuş ve hastaneye kaldırılmıştı. Ne yazık ki, 48 yaşındaki dünyaca ünlü şarkıcı CoCo Lee, hayata gözlerini yumdu.

Depresyonla mücadele eden CoCo Lee’nin intihar girişimi sonrası hastanede tedavi altına alındığı öğrenildi. Ancak 48 yaşındaki müzisyen, yapılan tüm çabalara rağmen kurtarılamadı. Ünlü şarkıcının kardeşi, Facebook hesabından yaptığı paylaşımla Lee’nin komada olduğunu ve dün hayatını kaybettiğini duyurdu. Paylaşımda, “CoCo profesyonel yardım alsa da ve depresyonla mücadelesinde elinden geleni yapsa da maalesef içindeki şeytan onun iyi yanını aldı” ifadeleri kullanıldı.

Ünlü şarkıcı CoCo Lee neden intihar etti?

CoCo Lee neden intihar etti?

CoCo Lee, Hong Kong doğumlu olup 9 yaşındayken ABD’ye taşınmış ve müzik kariyerine burada adım atmıştı. 1998 yılında Disney filmi Mulan’ın Reflection isimli şarkısıyla büyük bir çıkış yakalayan Lee, Oscar Ödül Töreni’nde performans sergileyen ilk Çinli-Amerikalı olarak tarihe geçmişti. Ayrıca, ünlü moda markası Chanel’in ilk Çinli yüzü olarak da biliniyordu.

CoCo Lee’nin ani ve acı kaybı müzik dünyasını ve hayranlarını derin bir üzüntüye boğdu. Lee’nin müziğindeki yeteneği ve başarıları uzun süre hatırlanmaya devam edecek.

Exit mobile version