Ünlü tiyatrocu Rana Cabbar neden öldü? Rana Cabbar hastalığı neydi?

Ünlü tiyatrocu Rana Cabbar neden öldü? Rana Cabbar hastalığı neydi?

Ünlü tiyatrocu Rana Cabbar neden öldü? Rana Cabbar hastalığı neydi? Geçtiğimiz günlerde hastaneye kaldırılan usta oyuncu Rana Cabbar hayatını kaybetti. Rana Cabbar, 1945 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiş ve tiyatro oyunculuğu yanı sıra birçok film ve dizide de rol almıştı. Aşk-ı Memnu dizisinde Süleyman Efendi rolü ile tanınan Rana Cabbar, 78 yaşındaydı. Sökmen Menajerlik tarafından yapılan açıklamada “Değerli oyuncumuz Rana Cabbar’ı kaybetmenin derin üzüntüsü içerisindeyiz. Kendisine Allah’tan rahmet, yakınlarına ve tüm sevenlerine başsağlığı dileriz” denildi.

Ünlü tiyatrocu Rana Cabbar neden öldü?

Sökmen Menajerlik tarafından yapılan açıklamada, “Değerli oyuncumuz Rana Cabbar’ı kaybetmenin derin üzüntüsü içerisindeyiz. Kendisine Allah’tan rahmet, yakınlarına ve tüm sevenlerine başsağlığı dileriz.” denildi.

Rana Cabbar, hayatı boyunca birçok başarılı projede yer almış ve sevenleri tarafından unutulmaz bir oyuncu olarak anılacaktır.

Rana Cabbar hastalığı neydi?

Geçtiğimiz günlerde hastaneye kaldırılan usta oyuncu Rana Cabbar, hayatını kaybetti. 78 yaşındaki sevilen isim, bir döneme damga vuran Aşk-ı Memnu dizisinde Süleyman Efendi rolü ile tanınmıştı.

Rana Cabbar, 1945 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Ankara Sanat Tiyatrosu’nun kuruluş çalışmalarında bulunan Rana Cabbar, 1964 yılında Güner Sümer’in yönettiği “Ayak Bacak Fabrikası” adlı tiyatro oyunuyla sanat hayatına başlamıştı. Tiyatro oyunculuğu yanı sıra birçok film ve dizide de rol alan Rana Cabbar, ilk sinema filmini “Hakkari’de Bir Mevsim” isimli filmle birlikte gerçekleştirmişti.

Exit mobile version