Utku Ateş Yasak Elma kadrosuna dahil oldu!

Utku Ateş Yasak Elma kadrosuna dahil oldu! Yasak Elma 6. sezonunda da seyirciyi ekran başına topluyor. Duayen yapımcı Fatih Aksoy’un 7. sezonunu çekmeyi ve 200. bölüme tamamlamayı planladığı fenomen dizinin 166. bölümüne yeni bir karakter katılıyor.

Utku Ateş Yasak Elma kadrosuna dahil oldu!

Utku Ateş “Yasak Elma”ya Ata karakteriyle katılıyor. Gece kulübü sahibi olan Ata, Yıldız’la yakınlaşacak. Bu yaz Yasak Elma’nın Disney Plus için filmi de çekilecek. Filmin senaryo hazırlıkları sürüyor.

Utku Ateş kimdir?

Utku Ateş Yasak Elma kadrosuna dahil oldu!

Utku Ateş 2 Nisan 1989 İstanbul doğumludur. Eğitimini Bahçeşehir Üniversitesi İleri Oyunculuk Bölümünde tamamlamıştır. Üniversite eğitiminin yanı sıra Craft Sahne Sanatları’nda eğitim almıştır. Oyunculuk kariyerine ilk kez Kurt Seyit ve Şura dizisi ile adım atmıştır. Star TV ekranlarında yayınlanan kadrosunda Kıvanç Tatlıtuğ gibi oyuncuların yer aldığı Kurt Seyit ve Şura dizisinde dizi final yapana kadar yer aldı.

Aktif olarak Anadolu Hayat, Flo, Ruffles, Halley, Knorr, Turkcell, Algida, Beko ve Paşabahçe gibi önemli markaların reklam filmlerinde kamera karşısına geçmiş, 2018’de Ege’nin Hamsisi dizisinde Rehber Sinan karakterini oynamıştı. Utku Ateş, 2019 yılında Kuzgun dizisi kadrosunda yer aldı.

Utku Ateş hangi dizilered oynadı?

Gönül Dağı (Serdar, 2020)

Kuzgun (2019)

Erkenci Kuş (Yiğit, 2018-2019)

Jet Sosyete (2018)

Ege’nin Hamsisi (Sinan, 2018)

Hayat Sırları (Murat, 2017)

Çilek Kokusu (Barış, 2015)

Kurt Seyit ve Şura (2014)

 

 

Exit mobile version