Veda Mektubu Aslı kimdir? Rabia Soytürk kimdir, kaç yaşında, nereli, sevgilisi kim?

Veda Mektubu Aslı kimdir? Rabia Soytürk kimdir, kaç yaşında, nereli, sevgilisi kim? Kanal D ekranlarında bu akşam izleyici ile buluşmaya hazırlanan Veda Mektubu dizisi merak konusu. Dizide Aslı karakterine hayat veren Rabia soytürk arama motorlarına yazılan isimler arasında yer alıyor.

Başrollerinde Nurgül Yeşilçay, Selim Bayraktar, Rabia Soytürk, Emre Kıvılcım ve Bennu Yıldırımlar’ın yer aldığı dizi yaşanmış bir hikayeden uyarlandı.

Veda Mektubu Aslı kimdir?

11 Mart 1996 tarihinde doğan 26 yaşındaki Rabia Soytürk, Sağlık Koleji hemşirelik bölümünden mezun oldu. Sadri Alışık Kültür Merkezinde tiyatro ve oyunculuk eğitimi aldı. İlk kez Şahsiyet dizisinde Süveyda karakterini canlandırarak Haluk Bilginer ve Cansu Dere ile çalışma fırsatı yakaladı. Nereli olduğu bilinmeyen Soytürk, Gülperi dizisi ve Özgür Dünya filmi kadrosunda yer aldı. Benim Adım Melek dizisinde Defne karakterine hayat verdi.

Balık burcu olan Rabia Soytürk, 1,66 cm boyunda ve 52 kg ağırlığındadır.

Veda Mektubu Aslı kimdir? Rabia Soytürk kimdir, kaç yaşında, nereli, sevgilisi kim?

RABİA SOYTÜRK ROL ALDIĞI DİZİ VE FİLMLER

Duy Beni (Ekim, TV Dizisi 2022)

Alparslan: Büyük Selçuklu (Karaca, TV Dizisi 2021-2022)

Benim Adım Melek (Defne, TV Dizisi 2019-2021)

Özgür Dünya (Aslı, Sinema Filmi 2019)

Şahsiyet (Süveyda, TV Dizisi 2018)

Gülperi (Selen, TV Dizisi 2018-2019)

Çukurdakiler (Gülcan, TV Dizisi 2018)

Veda Mektubu konusu

Veda Mektubu’nda: Alanur, gençliğinde ailesini karşısına alarak kariyerini değil aşkını seçer. Fakat büyük aşkı Ziya, onu terk eder. Alanur, babasının istediği evliliği yapar, iki kızı olur. Ziya ise, Seher ile evlenir. Alanur’un kızı Aslı ile Ziya’nın oğlu Mehmet’in yolları kesişir Veda Mektubu bugün 20.00’da Kanal D’de!

Veda Mektubu oyuncu kadrosu

Veda Mektubu’nun oyuncu kadrosunda; Hakan Karsak, Ümmü Putgül, Hande Elaman, Hazar Motan, Ahmet Kaynak, Elif Çakman, Kerem Alp Kabul, Asya Kasap, Elif Uslusoy, Deniz Altan ve Elena Viunova gibi başarılı isimlerde yer alıyor.

Exit mobile version