Veda Mektubu dizisi 1 Mayıs tarihinde neden yok, neden yayınlanmayacak?

Veda Mektubu dizisi 1 Mayıs tarihinde neden yok, neden yayınlanmayacak?

Veda Mektubu dizisi 1 Mayıs tarihinde neden yok? Sevilen dizi neden yayınlanmayacak merak konusu. Kanal D’nin sevilen dizisi Veda Mektubu’nun 1 Mayıs 2023 Pazartesi günü yeni bölümü yayınlanmayacak.

Veda Mektubu 1 Mayıs tarihinde neden yok?

Rabia Soytürk, Emre Kıvılcım, Selim Bayraktar, Nurgül Yeşilçay, Bennu Yıldırımlar, Elif Çakman, Elif Ulusoy gibi başarılı oyuncuların yer aldığı dizinin yayımının işçi bayramı sebebiyle yapılmayacağı düşünülüyor. Dizinin reytingleri de beklenilen seviyede olmadığı için yayın gününün değiştirileceği konuşuluyor.

Veda Mektubu’nun 10. bölümü 1 Mayıs Pazartesi günü yayınlanmayacak ancak diziseverler merak etmesin, dizi 8 Mayıs 2023 Pazartesi günü kaldığı yerden devam edecek. 1 Mayıs günü hem işçi bayramı hem de Cumhurbaşkanı’nın özel yayını gibi bir etkinlik olduğu düşünüldüğünden dizinin yayınlanmama kararı alındı.

Dizinin oyuncu kadrosu

Veda Mektubu’nun başarılı oyuncu kadrosu ise Rabia Soytürk, Emre Kıvılcım, Selim Bayraktar, Nurgül Yeşilçay, Bennu Yıldırımlar, Elif Çakman, Elif Ulusoy gibi isimlerden oluşuyor. Dizinin hayranları Veda Mektubu dizisi 1 Mayıs Neden Yok? sorusunun cevabını merak ederken, dizinin oyuncu kadrosuna dair detayları öğrenmek için Veda Mektubu Oyuncuları sayfasına göz atabilirler.

Exit mobile version