Veda Mektubu Mehmet kimdir? Emre Kıvılcım kimdir, kaç yaşında, sevgilisi var mı?

Veda Mektubu Mehmet kimdir? Emre Kıvılcım kimdir, kaç yaşında, sevgilisi var mı? Kanal D ekranlarında bu akşam izleyici ile buluşmaya hazırlanan Veda Mektubu dizisi merak konusu. Dizide Mehmet karakterine hayat veren Emre Kıvılcım arama motorlarına yazılan isimler arasında yer alıyor.

Başrollerinde Nurgül Yeşilçay, Selim Bayraktar, Rabia Soytürk, Emre Kıvılcım ve Bennu Yıldırımlar’ın yer aldığı dizi yaşanmış bir hikayeden uyarlandı.

Veda Mektubu Mehmet kimdir?

10 yaşına kadar memleketi olan Malatya’da yaşamış ve ardından hayatını İstanbul’da sürdürmüştür. Kimya Mühendisi olan ünlü oyuncu, İş Güvenliği Uzmanlığı üzerine yüksek lisans yapmış ancak oyunculuk ile ilgilenmeye başladıktan sonra mühendis olarak çalışmayı bırakmıştır. Sadri Alışık Kültür Merkezi’nde burslu olarak bir süre oyunculuk eğitimi almış ve ilk defa kamera önüne Kanal 7 ekranlarında yayınlanmış olan “Zeytinyağlı Yiyemem Aman” isimli Televizyon filmi ile beraber geçmiştir.

Veda Mektubu Mehmet kimdir? Emre Kıvılcım kimdir, kaç yaşında, sevgilisi var mı?

Emre Kıvılcım, dizilerde yer almaya ise “Elif” isimli dizi ile birlikte başlamış ve bu dizide Selim karakterine hayat vermiştir. Dizi yurt dışında büyük ilgi görmüş, özellikle Asya ve Latin Amerika’da reyting rekorları kırmıştır. Uluslararası tanınırlığı bu diziyle başlayan Emre Kıvılcım, Endonezya’da LC Waikiki’nin marka yüzü olmuştur. Bu dizinin ardından ise 2018 yılında FOX’ta yayımlanan Adı Zehra dizisinde yer almıştır.

2019 yılında Hakan Haksun’un yönettiği “Kim daha Mutlu” filminde “Kemal” karakterini canlandırmıştır. 2020 yılında Bozdağ Film tarafından yapılan “Türkler Geliyor: Adaletin Kılıcı” filminde “Akıncı Sungur” karakterini canlandırmıştır. 2021 yılında Bozdağ Film imzalı, yönetmeliğini Metin Günay’ın yaptığı, tarih ve kurgu türündeki Türk ve Özbek ortaklı televizyon dizisi “Mendirman Celaleddin” dizisinde Celâleddin Harezmşah karakterini canlandırdı.

Veda Mektubu konusu

Veda Mektubu’nda: Alanur, gençliğinde ailesini karşısına alarak kariyerini değil aşkını seçer. Fakat büyük aşkı Ziya, onu terk eder. Alanur, babasının istediği evliliği yapar, iki kızı olur. Ziya ise, Seher ile evlenir. Alanur’un kızı Aslı ile Ziya’nın oğlu Mehmet’in yolları kesişir Veda Mektubu bugün 20.00’da Kanal D’de!

Veda Mektubu oyuncu kadrosu

Veda Mektubu’nun oyuncu kadrosunda; Hakan Karsak, Ümmü Putgül, Hande Elaman, Hazar Motan, Ahmet Kaynak, Elif Çakman, Kerem Alp Kabul, Asya Kasap, Elif Uslusoy, Deniz Altan ve Elena Viunova gibi başarılı isimlerde yer alıyor.

Exit mobile version