Veda Mektubu ne zaman final yapacak?

Veda Mektubu ne zaman final yapacak?

Kanal D’nin iddialı dizisi “Veda Mektubu”, yakın bir zamanda final yapacak. Başrollerini Nurgül Yeşilçay, Selim Bayraktar, Rabia Soytürk, Emre Kıvılcım ve Bennu Yıldırımlar’ın paylaştığı dizi, 24. bölüme kadar uzatıldı.

Dizi yapımcısı Gül Oğuz’un yönettiği ve başarılı oyuncuların yanı sıra Hakan Karsak, Ümmü Putgül, Hande Elaman, Hazar Motan, Ahmet Kaynak, Elif Çakman, Kerem Alp Kabul, Asya Kasap, Elif Uslusoy, Deniz Altan ve Elena Viunova gibi isimlerin yer aldığı dizi, 26. bölüme kadar uzama potansiyeline sahip. Veda Mektubu’nun final tarihi ve nasıl sonlanacağı henüz netleşmemiş olsa da, izleyicilerin heyecanla beklediği gelişmelerin olduğu belirtiliyor. Dizi, bayram tatilinden sonra yeni bölümleriyle izleyicilerle buluşacak.

Veda Mektubu ne zaman final yapacak?

Kanal D’nin sezonun iddialı dizilerinden biri olan “Veda Mektubu” yakın bir zamanda final yapacak. Başrollerini Nurgül Yeşilçay, Selim Bayraktar, Bennu Yıldırımlar, Rabia Soytürk ve Emre Kıvılcım’ın üstlendiği dizi, büyük bir merakla izleniyor.

Yapımcılığını Gül Oğuz’un üstlendiği dizi, planlanan 20 bölüm yerine 24 bölüme kadar uzatıldı. Bölüm sayısının daha da artabileceği belirtiliyor. İzleyiciler, final tarihi ve dizinin nasıl sonlanacağı konusunda heyecanla bekliyorlar. “Veda Mektubu”, bayram tatili sonrasında yeni bölümleriyle izleyicilerle buluşacak ve final yapacak.

Exit mobile version