Veda Mektubu Ziya kimdir? Selim Bayraktar kimdir, kaç yaşında, oynadığı dizi ve filmeler neler?

Veda Mektubu Ziya kimdir? Selim Bayraktar kimdir, kaç yaşında, oynadığı dizi ve filmeler neler? Kanal D ekranlarında bu akşam izleyici ile buluşmaya hazırlanan Veda Mektubu dizisi merak konusu. Dizide Ziya karakterine hayat veren Selim Bayraktar arama motorlarına yazılan isimler arasında yer alıyor.

Başrollerinde Nurgül Yeşilçay, Selim Bayraktar, Rabia Soytürk, Emre Kıvılcım ve Bennu Yıldırımlar’ın yer aldığı dizi yaşanmış bir hikayeden uyarlandı

Veda Mektubu Ziya kimdir?

Bayraktar, 1975 yılında Irak’ın Kerkük şehrinde Türk baba ile Kerküklü annenin çocuğu olarak dünyaya geldi. İlkokulu Kerkük’te tamamlayan oyuncu, 1987 yılında ailesi ile Türkiye’ye geldi. Önce Eskişehir ardından Antalya’ya yerleşmiş ve lise eğitimini burada tamamladı.

2000 yılında Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümünden mezun oldu, sonra bir süre Diyarbakır Devlet Tiyatrosu’nda çalıştı. 2007 yılında ise Antalya Devlet Tiyatrosu’nda çalışmalarına devam etti. Tiyatroda Othello, Sırça Kümes ve Bay Kolpert gibi oyunlarda oynadı.

Televizyonda ilk kez 2006 yılında, Köprü dizisinde Erdal karakteri ile yer aldı. Ardından 2009’da Bir Bulut Olsam dizisinde Mahmut Paşa karakterini canlandırdı. 2011 yılında Show TV’de yayınlanmaya başlayan tarihî televizyon dizisi Muhteşem Yüzyıl’da canlandırdığı Sümbül Ağa karakteri ile ünlendi. Romantik Komedi 2: Bekarlığa Veda, Kırmızı ve Aşk Sana Benzer sinema filmlerinde oynadı. Gecenin Kraliçesi dizisinde Hakan, Ufak Tefek Cinayetler dizisinde ise Edip karakterini canlandırdı. Görünen Adam’da Eşref Şerif rolünde oynamıştır. Oyuncunun boyu 1.75’tir.

Veda Mektubu konusu

Veda Mektubu’nda: Alanur, gençliğinde ailesini karşısına alarak kariyerini değil aşkını seçer. Fakat büyük aşkı Ziya, onu terk eder. Alanur, babasının istediği evliliği yapar, iki kızı olur. Ziya ise, Seher ile evlenir. Alanur’un kızı Aslı ile Ziya’nın oğlu Mehmet’in yolları kesişir Veda Mektubu bugün 20.00’da Kanal D’de!

Veda Mektubu Ziya kimdir? Selim Bayraktar kimdir, kaç yaşında, oynadığı dizi ve filmeler neler?

Veda Mektubu oyuncu kadrosu

Veda Mektubu’nun oyuncu kadrosunda; Hakan Karsak, Ümmü Putgül, Hande Elaman, Hazar Motan, Ahmet Kaynak, Elif Çakman, Kerem Alp Kabul, Asya Kasap, Elif Uslusoy, Deniz Altan ve Elena Viunova gibi başarılı isimlerde yer alıyor.

Exit mobile version