Ya Çok Seversen dizisi için 3. bölüm fragmanı yayınlandı

Ya Çok Seversen dizisi için 3. bölüm fragmanı yayınlandı

Kerem Bürsin’in başrolünde yer aldığı Ya Çok Seversen dizisi için 3. bölüm fragmanı yayınlandı. Kanal D’nin popüler dizisi “Ya Çok Seversen” yeni bölümünde, Leyla ve Ateş’in romantik anları ön plana çıkacak. İlk iki bölümüyle Türkiye ve dünyada sosyal medyada büyük ilgi gören dizi, bu akşam 3. bölümüyle izleyicilerle buluşacak. Yapımcılığını Ay Yapım’ın üstlendiği dizi, Kerem Bürsin ve Hafsanur Sancaktutan’ı başrollerde buluşturuyor.

Ya Çok Seversen yeni fragmanı

“Ya Çok Seversen” dizisi, başarılı senaryosu ve oyuncu kadrosuyla büyük beğeni toplayarak izleyicilerin kalbini fethetmeye devam ediyor. İlk iki bölümüyle büyük ses getiren dizi, Leyla ve Ateş’in duygusal hikayesi ve aralarındaki çekimle merak uyandırıyor. Yapılan tanıtım fragmanıyla da giderek artan heyecan, dizi severlerin sabırsızlıkla yeni bölümü beklemesine neden oluyor. Kerem Bürsin ve Hafsanur Sancaktutan’ın başarılı performanslarıyla öne çıkan “Ya Çok Seversen”, romantizm ve dramın iç içe geçtiği sürükleyici bir hikaye sunuyor. Bu akşam ekrana gelecek olan 3. bölümde, izleyicileri ekran başına kilitleyecek olaylar ve duygusal anlar yaşanması bekleniyor. Kanal D’nin iddialı yapımı, televizyon ekranlarında ve sosyal medyada adından sıkça söz ettirmeye devam ediyor.

Dizide, Leyla ve Ateş’in evin en küçüğü Berit’le eğlenceli anları ve havuzda romantik sahnelerin yer aldığı tanıtım fragmanı büyük heyecan yarattı. Senaryosunu Kübra Sülün’ün yazdığı ve Ali Bilgin’in yönetmenliğini üstlendiği “Ya Çok Seversen”de, Kerem Bürsin ve Hafsanur Sancaktutan’ın yanı sıra Hatice Aslan, Şerif Erol, Cemre Ebüzziya, Nazmi Kırık, Aziz Caner İnan, Mine Kılıç, Oğulcan Arman Uslu, Durukan Çelikkaya, Lara Pera Aslan, Özgün Akaçca ve Adin Külçe gibi deneyimli ve genç oyuncular da rol alıyor.

“Ya Çok Seversen” dizisinin 3. bölümü bu akşam saat 20.00’de Kanal D ekranlarında izleyicilerle buluşacak.

Exit mobile version