Ya Çok Seversen dizisinin yeni bölüm fragmanını izle

Ya Çok Seversen dizisinin yeni bölüm fragmanını izle

Kanal D’nin popüler dizisi “Ya Çok Seversen” yeni bölümünden bir ön izleme sahnesi yayınlandı. Dizinin başrollerinde Kerem Bürsin ve Hafsanur Sancaktutan yer alıyor. İlk bölümünün geçtiğimiz hafta yayınlanmasıyla birlikte dizi hem ülkemizde hem de dünyanın birçok ülkesinde sosyal medyanın gündeminde yer aldı.

İlk bölümde neler yaşandığı hakkında ayrıntılı bilgi verilmese de, dizinin konusu Ateş adlı bir karakterin annesinin ölümünden sonra ailesine dönmemesi ve yurtdışında hayatını sürdürmesi ile Leyla adında bir karakterin gerçek ailesini hiç tanımaması ve insanları kandırarak para kazanması üzerine odaklanıyor.

Ya Çok Seversen yeni fragmanı

Dizinin ikinci bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı, ancak yeni bölümde Leyla’nın Ateş’i yeni bir av olarak kullanması konusunda ikna edilmeye çalışılmasıyla ilgili bir ön izleme sahnesi yayınlandı. Leyla’nın bu teklife nasıl bir yanıt vereceği izleyiciler tarafından merakla bekleniyor.

“Ya Çok Seversen”in yönetmenliğini Ali Bilgin üstlenirken, senaryosunu Kübra Sülün yazmaktadır. Dizinin oyuncu kadrosunda Hatice Aslan, Şerif Erol, Cemre Ebüzziya, Nazmi Kırık, Aziz Caner İnan, Mine Kılıç, Oğulcan Arman Uslu, Durukan Çelikkaya, Lara Pera Aslan, Özgün Akaçca ve Adin Külçe gibi deneyimli ve genç oyuncular yer almaktadır.

Dizinin çekimleri nerede yapıldığı hakkında kesin bir bilgi bulunmamaktadır. Ancak genellikle Türkiye’de çekilen dizilerin çoğunluğu İstanbul ve çevresinde gerçekleştirilmektedir.

Başrol oyuncuları Kerem Bürsin, Türk oyuncu ve modeldir. Daha önce “Güneşi Beklerken”, “Şeref Meselesi” ve “Sen Çal Kapımı” gibi dizilerde önemli rollerde yer almıştır. Hafsanur Sancaktutan ise genç bir oyuncudur ve “Yasak Elma” dizisindeki rolüyle tanınmıştır.

Cemre Ebüzziya karakteri hakkında detaylı bilgiye ulaşamadım. Dizinin yeni bölümünü izleyerek karakter hakkında daha fazla bilgi edinebilirsiniz.

“Ya Çok Seversen” heyecan dolu yeni bölümüyle Perşembe akşamları saat 20.00’de Kanal D’de izleyicilerle buluşmaktadır.

Exit mobile version