Ya Çok Seversin dizisi için yeni fragman yayınlandı

Ya Çok Seversin dizisi için yeni fragman yayınlandı

Ya Çok Seversin dizisi için yeni tanıtım fragmanı yayınlandı. Kanal D’nin yeni dizisi “Ya Çok Seversen”nin başrollerini Kerem Bürsin ve Hafsanur Sancaktutan paylaşıyor. Dizinin 1. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. “Ya Çok Seversen” dizisi, Ay Yapım tarafından üretilirken, yönetmen koltuğunda kimin oturduğu bilinmiyor. Çekimlerin nerede yapıldığı ve ne zaman başladığı da belirtilmemiş. Dizinin oyuncu kadrosunda Hatice Aslan, Şerif Erol, Cemre Ebuzziya, Nazmi Kırık, Aziz Caner İnan, Mine Kılıç, Oğulcan Arman Uslu, Durukan Çelikkaya, Lara Pera Aslan, Özgün Akaçca ve Adin Külçe gibi başarılı isimler yer alıyor.

Ya Çok Seversin fragmanı

“Ya Çok Seversen” dizisinin hikayesi, Ateş karakterini Kerem Bürsin’in, Leyla karakterini ise Hafsanur Sancaktutan’ın canlandırdığı bir hikayeyi anlatıyor. Leyla, ailesini hiç tanımayan ve onları bulmak için umutla yaşayan biri olarak, hastane masraflarını karşılamak için dolandırıcılık yaparak para kazanırken, Ateş ise dünyanın dört bir yanında aranan biri olarak İstanbul’a geri dönmeye ikna edilmeye çalışılıyor. İkili, tesadüfen bir araya gelir ve yaşadıkları ilginç olaylarla birlikte birbirlerini tanımaya başlarlar.

“Ya Çok Seversen” dizisi, ailesini arayış, güven duygusu ve ilişkilerin karmaşıklığı üzerine odaklanan bir hikaye sunuyor. Dizi, 6 Temmuz Perşembe akşamı Kanal D’de izleyiciyle buluşacak. Seyirciler, Kerem Bürsin ve Hafsanur Sancaktutan’ın performanslarıyla birlikte, heyecanlı bir hikaye ve duygusal anlatımın izlerini sürmek için beklemektedir.

Exit mobile version