Yağmur Tanrısevsin’e Kalp Yarası dizisinden mutlu eden haber

Yağmur Tanrısevsin'e Kalp Yarası dizisinden mutlu eden haber

Yağmur Tanrısevsin, Türk televizyon dünyasının tanınmış yüzlerinden biri. 2012 yılından bu yana birçok projede yer alan Tanrısevsin, “Pis Yedili” dizisindeki Müge karakteriyle ve “Güneşi Beklerken” dizisindeki Melis karakteriyle büyük beğeni topladı. Ancak son dönemde “Kalp Yarası” dizisiyle milyonlarca izleyicinin kalbine dokundu. Dizi, Antakya’da 32 bölüm süreyle çekildi. Ancak bu çekimlerin ardından bölgede yaşanan deprem felaketi, birçok yapının yıkılmasına neden oldu.

Ünlü Oyuncu, Dizinin Yurt Dışındaki Popülerliği Hakkında Konuştu

Yağmur Tanrısevsin, bir süre ekranlardan uzak kaldı, ancak hayranları yeni projelerini sabırsızlıkla bekliyor. Ünlü oyuncu, yurt dışındaki hayran kitlesinin de hızla arttığını belirtiyor. Özellikle İstanbul’da, yabancı hayranlarından büyük ilgi gören Tanrısevsin, “Kalp Yarası yurt dışında çok izleniyor. İspanya’da şu anda yayınlanıyor ve reytingler oldukça iyi. Bu başarıdan dolayı çok mutluyuz.” şeklinde konuştu. Dizi hakkında yurt dışından gelen olumlu geri dönüşler, oyuncuya büyük moral kaynağı oldu. Yeni sezon öncesi gelen teklifleri değerlendiren Tanrısevsin, henüz kesinleşen bir projesinin olmadığını belirtti.

Yağmur Tanrısevsin, “Kalp Yarası” dizisiyle milyonlarca izleyicinin kalbine dokundu. Dizi, Antakya’da 32 bölüm süreyle çekildi. Ancak bölgede yaşanan deprem felaketi, birçok yapının yıkılmasına neden oldu. Tanrısevsin, yurt dışındaki hayran kitlesinin de hızla arttığını belirtiyor. Özellikle İstanbul’da, yabancı hayranlarından büyük ilgi gören Tanrısevsin, “Kalp Yarası yurt dışında çok izleniyor. İspanya’da şu anda yayınlanıyor ve reytingler oldukça iyi.” şeklinde konuştu.

Exit mobile version