Yalı Çapkını 35. bölüm yeni fragmanı izle

Yalı Çapkını 35. bölüm yeni fragmanı izle

Star ekranlarında yayınlanan dizi için yeni tanıtım yayında. Yalı Çapkını 35. bölüm yeni fragmanı izle. Yalı Çapkını’nın 35. bölümü bu akşam saat 20.00’de STAR TV’de yayınlanacak.

Yalı Çapkını 35. bölüm yeni fragmanı izle

Yalı Çapkını’nın 35. bölümünde Seyran ve Ferit, gizlice buluşurlar ve bir plan yaparlar. Ferit, Seyran’la birlikte kaçmak için her ayrıntıyı planlamıştır. Ancak, bu planlarını engellemek isteyen kişiler olabilir. Ferit, havaalanında Seyran’ı beklerken, Seyran bu plana uymayabilir. Seyran ve Ferit buluşup yurt dışına kaçabilecekler mi, bu bölümde ortaya çıkacak.

“Yalı Çapkını”nın merakla beklenen 35. bölüm ön izlemesi yayınlandı ve izleyicileri heyecanlandırdı. Seyran ve Ferit’in gizlice buluştuğu sahnede, artık birbirlerine kavuşma arzusuyla yanıp tutuşan çiftimiz bir plan yapar. Ferit, Seyran’la birlikte kaçmak için her detayı en ince ayrıntısına kadar planlamıştır.

Ancak, bu romantik kaçış planını engellemek isteyen güçler devreye girebilir mi? Seyran’ın, Ferit’in onu öptüğü havaalanının ortasında bu plana sadık kalabileceği sorusu akılları kurcalıyor. Seyran ve Ferit, buluşup yurt dışına kaçabilecekler mi?

Heyecan dolu sahnelerin ve karmaşık ilişkilerin yer aldığı “Yalı Çapkını”nın 35. bölümü, izleyicilere unutulmaz anlar yaşatacak. Seyran ve Ferit’in kaçış hikayesi, bu akşam saat 20.00’de STAR TV ekranlarında seyircilerle buluşacak.

Dizi severler için kaçırılmayacak bir bölüm olacağı kesin. Heyecan dolu anlara tanıklık etmek ve Seyran ile Ferit’in akıbetini öğrenmek için bu akşam yeni bölümü kaçırmayın.

Exit mobile version