Yalı Çapkını dizisi bölüm başı 20 milyon liraya satıldı! Bu satış rekor olarak kayıtlada geçti

Yalı Çapkını dizisi bölüm başı 20 milyon liraya satıldı! Bu satış rekor olarak kayıtlada geçti. İşte bir fenomene dönüşen dizi hakkında güncel bilgiler.

“Yalı Çapkını” Dizisi: Başarıya Ulaşan Türk Dizisi

“Yalı Çapkını,” başrollerini Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir’in paylaştığı iddialı bir Türk dizisidir. Dizi, Cannes’da düzenlenen MIPCOM Fuarı’nda satış rekoru kırmıştır. Gazete Magazin’in haberine göre, dizi bölüm başı 700 bin dolara satılmıştır.

“Yalı Çapkını”, Türk televizyonlarının yeni dizilerinden biri ve Star TV ekranlarında yayınlanıyor. Dizi, zengin ve flörtöz bir genç adam ile Gaziantep’te yaşayan bir genç kızın aşk hikayesini anlatıyor. Dizi, Antep’ten güçlü bir ailenin sorumsuz oğullarını evlendirmesi ve ailesi tarafından istenmeyen bir gençle aşk yaşayan bir kızın İstanbul’a kaçışını konu alıyor. Dizi, sadece güzel bir aşk hikayesi değil, aynı zamanda bir hesaplaşmaya dönüşen bir yaşam hikayesi anlatıyor.

Oyuncular

Dizi, ilk bölümüyle büyük bir ilgi çekmeyi başardı. Özellikle oyuncu kadrosu kadar konusuyla da dikkat çeken dizi, Gaziantep’te başlayan çekimlerini İstanbul’da sürdürecek. Dizi, popüler psikiyatrist Gülseren Budayıcıoğlu’nun hikayesinden uyarlanmış ve OGM Pictures tarafından üretilmiştir.

Yalı Çapkını dizisi bölüm başı 20 milyon liraya satıldı! Bu satış rekor olarak kayıtlada geçti

Başarısı

Dizi, Cannes’da düzenlenen MIPCOM Fuarı’nda büyük bir başarıya imza atmıştır. Bölüm başı 700 bin dolara satılarak en büyük satış rakamına ulaşmıştır.

Bu bilgiler, “Yalı Çapkını” dizisinin ne kadar iddialı ve başarılı bir yapım olduğunu göstermektedir.

Exit mobile version