Yalı Çapkını Dizisi Neden Yok?

Yalı Çapkını Dizisi Neden Yok?

Star TV’nin reyting rekortmeni dizisi “Yalı Çapkını” için flaş bir açıklama yapıldı. Dizinin bu akşam ekrana gelmesi planlanan yeni bölümü iptal edildi. Star TV, bu kararı Gazze’de sivilleri hedef alan saldırılar nedeniyle ilan edilen milli yas kapsamında aldığını belirtti. Dizinin yerine “IP Man 4 Final” filminin yayınlanacağı duyuruldu.

Yalı Çapkını Neden İptal Edildi?

Dizinin bu akşamki bölümü, Gazze’de yaşanan ve sivilleri hedef alan saldırılar nedeniyle iptal edildi. Star TV, bu durumu resmi bir açıklama ile duyurdu. Açıklamada, “Gazze’de sivilleri hedef alan saldırılar nedeniyle ilan edilen milli yas kapsamında, bu akşam Yalı Çapkını dizimizin yeni bölümünü yayınlamama kararı aldık. Haftaya görüşmek üzere…” ifadelerine yer verildi.

Yerine Ne Yayınlanacak?

Dizinin iptal edilen bölümü yerine “IP Man 4 Final” filminin yayınlanacağı belirtildi. Bu, dizinin takipçileri için üzücü bir haber olabilir; ancak, önemli bir konu nedeniyle alınan bu kararın anlayışla karşılanması bekleniyor.

Gelecek Programlar

Dizinin gelecek hafta normal yayın akışına dönmesi bekleniyor. Ancak, bu tür olaylar ve resmi açıklamalar her zaman değişebileceği için izleyicilerin resmi kanallardan yapılan duyuruları takip etmeleri önerilir.

Exit mobile version