Yalı Çapkını dizisinde Tarık kimdir Instagram hesabı ne?

Yalı Çapkını dizisinde Tarık kimdir Instagram hesabı ne?

Yalı Çapkını dizisinde Tarık kimdir, gerçek adı ne? Neredeyse yayınlandığı her bölümde reyting rekorları kıran Yalı Çapkını dizisine yeni katılan Tarık karakteri büyük ilgi odağı oldu. Yalı Çapkını dizisinde Tarık kimdir Instagram hesabı ne?

Yalı Çapkını dizisinde Tarık kimdir?

Star TV’nin sevilen dizisi Yalı Çapkını, yeni bölümüyle ekranlara gelmeye hazırlanıyor. Dizinin kadrosuna genç oyuncu Baran Bölükbaşı dahil oldu ve Tarık karakterine hayat verecek. Seyran ve Ferit arasında neler olacağı merak ediliyor. Baran Bölükbaşı, Beykent Üniversitesi Oyunculuk bölümünden mezun olmuştur ve Adı Efsane, Sevdanın Bahçesi, Servet, Vuslat ve Son Nefesime Kadar gibi dizilerde rol almıştır. Bölükbaşı, Yalı Çapkını’nda Saffet’in kardeşi Tarık karakterini canlandıracak.

Yalı Çapkını dizisi, oyuncu kadrosu ve hikayesiyle beğeni toplayan bir dizi olarak bilinmektedir. Dizinin yeni bölümlerinde Saffet’in kardeşi Tarık karakteri, Seyran’ın güzelliği ve asaletine hayran kalacak. Bu durum, Ferit’in hoşuna gitmeyecek ve dizide bir süre Seyran ile Ferit’in boşanma konusu gündemde olacak. Baran Bölükbaşı, genç yetenekler arasında yer almakta ve oyunculuk kariyerine 2017 yılında Adı Efsane dizisiyle adım atmıştır. Bölükbaşı, Yalı Çapkını dizisinde Tarık karakterine hayat vererek seyircilerin karşısına çıkacak.

Instagram’da 200 binden fazla takipçisi olan Baran Bölükbaşı’nın sosyal medya hesabına bu adrese tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Exit mobile version