Yalı Çapkını ile ünlenen Diren Polatoğulları’na Fransa’dan oyunculuk ödülü

Yalı Çapkını ile ünlenen Diren Polatoğulları'na Fransa'dan oyunculuk ödülü

Yalı Çapkını ile ünlenen Diren Polatoğulları’na Fransa’dan oyunculuk ödülü geldi. Diren Polatoğulları, “Yalı Çapkını” dizisindeki “Kazım Ağa” karakteriyle popülerlik kazanmış ve bu başarısının bir sonucu olarak Fransa’da “Yılın En Sevilen Dizi Oyuncusu” ödülüne layık görülmüştür.

Diren Polatoğulları’na Fransa’dan ödül

Polatoğulları, ödülünü 4 Kasım’da Fransa’nın Clermont Ferrand şehrinde düzenlenen Festiculture festivalinde alacaktır. Bu festival, Türk kültürünün tanıtıldığı ve daha önce de ünlü isimlerin ödüller aldığı bir etkinliktir.

Festiculture festivali, Fransa’nın farklı şehirlerinde düzenleniyor ve Türk kültürünün tanıtılmasına olanak sağlıyor. Diren Polatoğulları, festival kapsamında düzenlenecek olan ödül töreninde “Yılın En Sevilen Dizi Oyuncusu Ödülü”nü alacak ve Fransa’daki hayranlarıyla bir araya gelecek. Daha önceki yıllarda, Burak Özçivit, Ulaş Tuna Astepe, Gaye Turgut Evin ve Bülent İnal gibi isimler de bu festivalde ödüller almıştı. Diren Polatoğulları’nın bu ödülü alacak olması, Türk dizi sektörünün yurtdışında elde ettiği başarının bir göstergesi olarak değerlendirilebilir.

Exit mobile version