Yalı Çapkını sezon finali ne zaman? Sezon final tarihi açıklandı

Yalı Çapkını sezon finali ne zaman? Sevilen dizinin sezon final tarihi açıklandı. “Yalı Çapkını” dizisi, Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir ve Çetin Tekindor gibi birçok ünlü oyuncunun başrol oynadığı bir dizidir. Dizi, Star TV ekranlarında yayınlanmaktadır ve izlenme reytingleri oldukça iyi olduğu için bir sezon daha devam kararı alındı. 28. bölümüyle 14 Nisan’da en çok izlenen yapım oldu.

Dizinin senaryosu Mehmet Barış Günger tarafından kaleme alınmış ve yönetmenliğini Burcu Alptekin üstlenmiştir. Konusu, Antepli Korhan Ailesi’nin reisi Halis Ağa’nın torunu Ferit’in evlenme kararı vermesiyle gelişecek olayları konu alır.

Yalı Çapkını sezon finali ne zaman?

Yalı Çapkını dizisi, 8 bölüm sonra sezon finali yapacak ve eylül ayında yeni bölümleriyle ekranda olacak. Yalı Çapkını” dizisi, Türk televizyonlarında yayınlanan ve sevilen dizilerden biridir. Başrollerinde Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir ve Çetin Tekindor gibi ünlü isimlerin yer aldığı dizi, Star TV ekranlarında yayınlanmaktadır. Dizinin senaryosu Mehmet Barış Günger tarafından yazılmış ve yönetmenliğini Burcu Alptekin üstlenmiştir.

Dizinin konusu, Antepli Korhan Ailesi’nin reisi Halis Ağa’nın torunu Ferit’in evlenme kararı vermesiyle başlar. Ferit’in bu kararı, ailesinin hayatını oldukça etkileyecek ve birçok olayın meydana gelmesine sebep olacaktır. Başrollerindeki oyuncuların başarılı performansları ve dizinin ilginç senaryosu, diziyi izleyiciler tarafından oldukça sevilen bir yapım haline getirmiştir.

Yalı Çapkını sezon finali ne zaman? Sezon final tarihi açıklandı

Dizinin artan popülaritesi

Dizinin izlenme reytingleri oldukça iyi olduğu için Star TV yönetimi, bir sezon daha devam kararı aldı. 28. bölümüyle 14 Nisan’da en çok izlenen yapım olarak tarihte yerini aldı. 8 bölüm sonra sezon finali yapacak olan “Yalı Çapkını” dizisi, eylül ayında yeni bölümleriyle tekrar ekranda olacak.

“Yalı Çapkını” dizisi, Türk televizyonlarında yayınlanan diziler arasında öne çıkan bir yapımdır. Başarılı oyuncular, ilginç senaryo ve yüksek reytingleri ile dizi, izleyiciler tarafından oldukça beğenilmektedir. Ayrıca, sezon finali yapmasına rağmen, yapımın devam kararı alması da dizinin popülaritesini göstermektedir.

Exit mobile version