Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izle! Youtube Yalı Çapkını 22. Bölüm fragmanı yayınlandı

Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izle! Youtube Yalı Çapkını 22. Bölüm fragmanı yayınlandı. Cuma akşamlarının vazgeçilmezi olan Yalı Çapkını dün akşama damgasını vurdu. Heyecan dolu sahneleriyle izleyenleri ekran başına toplayan dizinin yeni bölüm fragmanı da yayınlandı.

Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izle

Yayınlanmaya başladığı günden itibaren reyting rekorları kıran Yalı Çapkını’nın, dün akşam 21. Bölümü ekrana geldi. Sevenlerinden tam not alan dizinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı.

Oyuncu kadrosunda Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir, Çetin Tekindor, Şerif Sezer, Gülçin Şantırcıoğlu, Emre Altuğ, Gözde Kansu, Ersin Arıcı, Beril Pozam, Doğukan Polat, İrem Altuğ, Öznur Serçeler, Hülya Duyar, Diren Polatoğulları, Sezin Bozacı, Yiğit Tuncay, Buçe Buse Kahraman, Cansu Fırıncı, Selen Özbayrak, Umut Gezer gibi birbirinden başarılı isimler yer alıyor.

Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izle! Youtube Yalı Çapkını 22. Bölüm fragmanı yayınlandı

Yalı Çapkını 21. Bölümün Konusu; Seyran ile konuştuktan sonra duyduklarından hem öfkelenen hem de etkilenen Halis Ağa, yalıda ve işyerinde yeni kurallar getirir. Ferit’i de işlere dahil eden Halis Ağa’nın sözleri çok ağır olur. Seyran ise kendinden beklenmeyen bir hamle yapar. Suna ile Abidin’in arasındaki duygular yoğunlaşır.

Exit mobile version