Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Youtube Yalı Çapkını 19. bölüm fragmanı izle

Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Youtube Yalı Çapkını 19. bölüm fragmanı izle

Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Youtube Yalı Çapkını 19. bölüm fragmanı izle. Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Youtube Yalı Çapkını 19. bölüm fragmanı izle. Cuma akşamlarının vazgeçilmezi olan Yalı Çapkını, dün akşam 18. Bölümüyle izleyiciyi ekran başına topladı. Peki, sevilen izinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Tüm detaylar haberimizde.

Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı yayınlandı!

Yayınlanmaya başladığı günden itibaren büyük ilgi gören dizi, reyting sıralamalarında en üstte yer almaya devam ediyor. Yalı Çapkını’nın 19. bölüm fragmanı yayımlandı. Yalı Çapkını oyuncu kadrosunda Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir, Çetin Tekindor, Şerif Sezer, Gülçin Şantırcıoğlu, Emre Altuğ gibi birbirinden başarılı isimler yer alıyor.

Yalı Çapkını 18. Bölümün Konusu

Seyran’ın Efe Han’la görüşmeye tek başına gittiğini ve sözleşme imzaladığını öğrenen Ferit deliye döner ve soluğu Defne ile Efe’nin yanında alır. Serter’in dayısının ise Ferit, Pelin’i rahat bırakmadıkça Ferit’in peşini bırakmaya niyeti yoktur. İfakat; Orhan’la arasındakileri Halis Ağa’nın duymasından korkmaktadır.

 

Exit mobile version