“Yan Oda” Dizisinin Yayın Tarihi ve Oyuncu Kadrosu: Oktay Çubuk da Kadroda

"Yan Oda" Dizisinin Yayın Tarihi ve Oyuncu Kadrosu: Oktay Çubuk da Kadroda

“Yan Oda”, OGM Pictures tarafından üretilen ve Star TV’de izleyiciyle buluşacak olan iddialı bir projedir. Dizi, “Suskunlar”, “Poyraz Karayel” ve “Masumlar Apartmanı” gibi unutulmaz dizilerin yönetmeni Çağrı Vila Lostuvalı tarafından yönetilecek. Senaryosunu ise “Yalı Çapkını”nı kaleme alan Mehmet Barış Günger yazıyor.

Yan Oda Yayın Tarihi ve Saati

Dizinin yayın tarihi ve saati ile ilgili net bir bilgi verilmemiş. Ancak, projenin çalışmalarına başlandığı ve Star TV’de yayınlanacağı bilgisi paylaşılmış.

Oyuncu Kadrosu

Dizinin oyuncu kadrosu arasında genç kuşağın başarılı ve gözde oyuncularından Oktay Çubuk yer alıyor. Oktay Çubuk, dizide Taylan karakterine hayat verecek. Dizi, ünlü ekonomi programı sunucusu Verda Yaldız ve programına konuk olan zengin iş insanı Fikret Alabey’in evlilik hikâyesiyle başlayacak. Bu evlilik, hem magazin basınında hem de aileleri için büyük bir sınav olacak.

Dizi Konsepti

“Yan Oda”, zengin bir iş insanı ile bir televizyon sunucusunun sıra dışı evliliğini ve bu evliliğin etrafındaki olayları konu alacak. Dizinin, aile içi dinamikleri ve toplumsal beklentileri sorgulayan bir hikâye sunması bekleniyor.

Exit mobile version