Yan Oda dizisinin yönetmeni de belli oldu

Yan Oda dizisinin yönetmeni de belli oldu

OGM Pictures, Türk televizyonunun önemli yapımcı şirketlerinden biri olarak dikkat çekiyor. Şirket, bu sezon da iddialı projelerle izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Bunlardan biri de “Yan Oda” adlı yeni dizi. Dizinin yönetmeni de bu hafta belli oldu.

“Yan Oda” Dizisinin Yönetmeni Belli Oldu

“Yan Oda” dizisinin yönetmenliğini, “Masumlar Apartmanı” gibi unutulmaz dizilere imza atmış olan Çağrı Vila Lostuvalı üstlenecek. Lostuvalı, dizinin senaryosunu okuduktan sonra projeye dahil olmaya karar verdi.

Diğer Projeler

OGM Pictures, bu sezon “Ömer” ve “Yalı Çapkını” gibi dizilere devam ederken, 2 Kasım Perşembe günü “Sakla Beni” adlı yeni bir diziyi de Star TV’de izleyiciyle buluşturacak. Ayrıca, şirketin gündeminde 3 iddialı dizisi daha var: “Saplantı”, “Yan Oda” ve “Kırmızı Pelerin”.

OGM Pictures, “Yan Oda” dizisi için hazırlıklara ve cast çalışmalarına başladı. Dizi, izleyici tarafından merakla beklenen projeler arasında yer alıyor. Yönetmen Çağrı Vila Lostuvalı’nın projeye dahil olması, dizinin kalitesi açısından olumlu bir işaret olarak değerlendiriliyor.

Exit mobile version