Yapımcı Yüksel Aman’dan yepyeni bir format: Ferruh Karakaşlı ile ‘Üstat’ yakında Bloomberg’de

Ünlü yapımcı Yüksel Aman, Türkiye’de bugüne kadar denenmemiş benzersiz bir formatla dikkat çekiyor. Moda ve iş dünyasının önde gelen ismi Ferruh Karakaşlı'nın sunacağı 'Üstat' programı, Ocak ayında BloombergHT'de izleyiciyle buluşacak. Bu program özgün konsepti, şık dekoru, ilgi çekici konukları, tarzı ve zengin içeriğiyle bambaşka.

Türk televizyon dünyası, Yüksel Aman’ın yapımcılığını üstlendiği yeni bir programa ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. Modanın duayen ismi Ferruh Karakaşlı’nın sunacağı ‘Üstat’ programı, Ocak ayında BloombergHT ekranlarında izleyiciyle buluşacak.

Yeni Format: ‘Üstat’

Yapımcı Yüksel Aman'dan yepyeni bir format: Ferruh Karakaşlı ile 'Üstat' yakında Bloomberg'de

‘Üstat’ Programının Özellikleri

Yüksel Aman’ın Vizyonu

Yüksel Aman, “Her işin bir üstadı var” diyerek, Ferruh Karakaşlı’nın hem ünlü bir modacı hem de geleneksel terziliği sürdüren bir iş insanı olarak, programda gerçekleştireceği sohbetlerle izleyicilere yeni bir pencere açmayı hedefliyor. ‘Üstat’, modanın ve sohbetin harmanlandığı, samimi ve içten bir program olarak öne çıkıyor.

Bu yeni program, Türk televizyon seyircisine, modanın ve geleneksel terziliğin dünyasına farklı bir bakış açısı sunacak. ‘Üstat’, hem içeriği hem de sunumuyla, televizyon izleyicilerine yeni ve benzersiz bir deneyim vaat ediyor.

Exit mobile version