Yargı dizisi hangi kanalda yayınlanacak? Yeni sezon ne zaman?

Yargı dizisi hangi kanalda yayınlanacak? Yeni sezon ne zaman?

Yargı dizisi hangi kanalda yayınlanacak? Yeni sezon ne zaman ekranlara gelecek? Sevilen dizi Yargı’nın yeni sezonu için geri sayım başladı ve dizinin artık yurt dışına açılacağı açıklandı. Yargı dizisi Türkiye’de 2 sezon boyunca büyük bir ilgiyle izlendi ve 10 Nisan 2023 tarihinde Şili’de Mega TV’de yayın hayatına başlayacak. Yargı, Türkiye dışında da pek çok ülkede izleyiciyle buluşacak ve Ay Yapım imzasıyla dünya genelinde yayınlanan diziler arasına katılacak.

Yargı dizisi hangi kanalda yayınlanacak?

Yapımcı firma Ay Yapım imzalı dizi, 10 Nisan 2023 tarihinde Şili’de Mega TV’de yayınlanacak ve ilerleyen günlerde farklı ülkelerde de yayın hayatına başlayacak.

Yeni sezonda birçok yeni dizi ekranda yerini alırken, Yargı dizisi de hayranlarını heyecanlandırmaya devam ediyor. Başrolünde Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu’nun yer aldığı dizi için final heyecanı yaşanırken, dizinin yeni adresi de belli oldu. Hürriyet’in haberine göre, Ay Yapım imzalı Yargı dizisi dünya genelinde yayınlanmaya başlayacak.

Yargı oyuncu kadrosu

Yargı’nın oyuncu kadrosunda Kaan Urgancıoğlu, Pınar Deniz, Hüseyin Avni Danyal, Uğur Polat, Cezmi Baskın, Yurdaer Okur, Kenan Bal, Zeyno Eracar, Uğur Aslan, Arda Anarat, Şükran Ovalı, Muttalip Müjdeci, Doğaç Yıldız, Merih Ermakastar, Emir Özden, Elif Melda Yılmaz, Pınar Çağlar Gençtürk, Nilgün Türksever, Onur Özaydın, Beren Nur Karadiş, Zeynep Atılgan ve Merve Ateş gibi usta ve genç isimler yer almaktadır. Sema Ergenekon’un senaryosuyla dikkat çeken Yargı, Türkiye’de olduğu kadar yurt dışında da büyük bir hayran kitlesine sahip olmaya devam ediyor.

Yargı dizisi ünlü senarist Sema Ergenekon’un kaleminden çıktı ve hem konusu hem de oyuncu kadrosuyla dikkatleri üzerine çekti. Dizinin oyuncu kadrosunda usta isimlerden Kaan Urgancıoğlu, Hüseyin Avni Danyal, Uğur Polat, Cezmi Baskın, Yurdaer Okur ve genç yeteneklerden Pınar Deniz, Zeyno Eracar, Uğur Aslan, Şükran Ovalı, Doğaç Yıldız, Merih Ermakastar, Emir Özden ve Merve Ateş yer alıyor. Yargı’nın yeni bölümleriyle izleyicileri büyülemesi ve dünya genelinde de izleyici kitlesini arttırması bekleniyor.

Exit mobile version