“Yargı” dizisi reytinglerde yine zirvede

"Yargı" dizisi reytinglerde yine zirvede

“Yargı” dizisi reytinglerde yine zirvede. Kanal D’nin sevilen dizisi “Yargı”, her pazar akşamı izleyicilerle buluşmaya devam ediyor.

Yargı dizisi reyting sonuçları

Ay Yapım imzalı dizi, dün gece yayınlanan 70’inci bölümüyle yine izleyenlere heyecan dolu anlar yaşattı. Dizi, AB grubunda %20,31 izlenme payı ile 20+ABC1 grubunda %19,17 izlenme payı ve Total’de ise %16,65 izlenme payı ile günün en çok izlenen dizisi oldu.

Sosyal Medyada “Yargı” Etkisi

Yayınlanan duygu yüklü bölüm, gece boyunca sosyal medyanın da gündeminde kaldı. “#Yargı”, “#Mercan”, “#Ilgaz”, “#Ceylin”, “#Aylin”, “#Filiz” ve “#Yekta” etiketleriyle diziye Türkiye’den ve dünyanın birçok ülkesinden mesajlar yağdı. Dizinin her bölümü, sosyal medyada geniş bir etkileşim yaratıyor ve izleyicilerin yoğun ilgisini çekiyor.

“Yargı”nın Son Bölümünden Öne Çıkanlar

Dizinin son bölümünde, Mercan’ı bulan Ilgaz ve Ceylin, umutla Mercan’ın kendilerini hatırlamasını beklerken, Mercan onları hatırlamadı. Adliyeye getirilen Filiz’in karşısına dikilen Ceylin, Filiz’e onları bulmalarını Dilek’in sağladığını söyledi. Filiz’in tahrikleri sonucunda Ceylin sinirlerine hakim olmakta zorlansa da, Ilgaz Mercan için sakin olmaları konusunda Ceylin’i yeniden uyardı. Duruşma sonunda Dilek tutuksuz yargılanırken, Filiz’e tutuklama kararı çıktı. Ceylin ve Ilgaz, Mercan’la dışarıda vakit geçirirken, Mercan dışarıdaki seslerden korkup kendini yere attı ve “sen benim annem değilsin, ben annemi istiyorum” dedi. Bu ve benzeri dramatik gelişmeler, dizinin yeni bölümleri için heyecanı artırıyor.

Sema Ergenekon’un usta kalemi ve Ali Bilgin’in rejisiyle hazırlanan “Yargı”, Kaan Urgancıoğlu ve Pınar Deniz gibi başarılı isimlerin yanı sıra Hüseyin Avni Danyal, Uğur Polat ve diğer pek çok yetenekli oyuncuyu kadrosunda barındırıyor. Dizi, yeni bölümleriyle pazar akşamları Kanal D’de izleyicilerle buluşmaya devam edecek.

Exit mobile version