Yargı dizisinde flaş ayrılık!

Yargı dizisinde flaş ayrılık! Kanal D ekranlarının fenomen dizisi Yargı yeni bölüm merakla bekleniyor. Kahramanmaraş depreminin ardından Yargı dizisi de diğer televizyon programları gibi yayına ara vermişti. Bu hafta itibarıyla dizilerin yeni bölümleri yayınlanmaya başlarken Yargı dizisinin yeni bölümü bu hafta ekrana gelecek.

Yargı dizisinde flaş ayrılık

Yargı dizisi deprem nedeniyle verilen aranın ardından bu pazar yeni bölümüyle seyirciyle buluşacak. Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu’nun başrolünü oynadığı dizi yine birbirinden hareketli olaya sahne olacak. Türkiye’nin en iyi senaristlerinden Sema Ergenekon’un yazdığı “Yargı”da flaş bir ayrılık yaşanacak.

Ay Yapım imzalı dizinin Rıdvan’ı Yiğit Kalkavan projeye veda edecek. Öte yandan başından beri 2 sezon olarak tasarlanan dizinin yeni bir karar alınmazsa bu yıl ekrana veda etmesi planlanıyor.

Yargı dizisinde flaş ayrılık!

Yiğit Kalkavan Kimdir?

27 yaşındaki başarılı oyuncumuz 1993 yılında Rize’de dünyaya gelmiştir. Doğa Koleji Yabancı Diller Bölümü’nden mezun olduktan sonra Müjdat Gezen Sanat Merkezi’nde oyunculuk eğitimi alan Yiğit Kalkavan, Maltepe Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Sahne Sanatları Bölümü’nde yüzde 50 yetenek burslu olarak eğitimine devam etmektedir. Aynı zamanda Cimcim Harikalar Jimnastik Kulübü lisanslı trambolin sporcusu olan oyuncumuz daha önce, Deli Gönül, Küçük Kadınlar, Kanıt, Öyle Bir Geçer Zaman ki gibi başarılı projelerde yer de yer almıştır. MarCom ajansına bağlı olarak çalışan oyuncumuz 2021 yılında Özelden Yürüyenler isimli projede yer almış ve projenin senaryosunu yazmıştır.

Yer aldığı diziler

Yargı- Rıdvan (2021)
Özelden Yürüyenler- Cem (2021)
Menajerimi Ara- Selim (2020-2021)
Ufak Tefek Cinayetler- Bora (2018)
Deli Gönül (2017)
Öyle Bir Geçer Zaman ki- Gurur (2010)
Küçük Kadınlar- Mehmet (2008)

Bu sezon Rıdvan karakteriyle ekranlarda göreceğimiz oyuncumuz Yiğit Kalkavan sosyal medyada da oldukça aktiftir. Resmi ınstagram hesabında sık sık paylaşım da bulunan oyuncumuzun instagram da 22 gönderisi ve 17 binden fazla takipçisi vardır. Takipçi sayısı günden güne artan oyuncumuz Yiğit Kalkavan’ın resmi instagram hesabı: @kalkavanyigit

Oyuncumuz Yiğit Kalkavan’ın hayatında birinin olup olmadığı da merak edilmiştir. Başarılı oyuncumuz Yiğit Kalkavan henüz evli değildir ve oyuncumuz özel hayatıyla gündeme gelmekten hoşlanmadığı için daha önce basına yansıyan bir sevgilisi de olmamıştır. Bundan dolayı Yiğit Kalkavan’ın hayatında birinin olup olmadığını hakkında net bir bilgi yoktur.

Exit mobile version