Yargı dizisinde Ilgaz Savcı ölüyor mu? Kaan Urgancıoğlu Yargı dizisine veda ediyor

Yargı dizisinde Ilgaz Savcı ölüyor mu? Kaan Urgancıoğlu Yargı dizisine veda ediyor

Yargı dizisinde Ilgaz Savcı ölüyor mu? Kaan Urgancıoğlu Yargı dizisine veda ediyor. Kanal D’nin sevilen dizisi Yargı, devam ediyor ve başrol oyuncusu Kaan Urgancıoğlu diziye veda ediyor. Ilgaz Savcı’nın öldürülmesinin yer aldığı son bölüm fragmanı, dizi severler tarafından derinden etkileyici olarak yorumlandı. Yeni bölümde Ilgaz Savcı’nın vurulması sonrası diziye veda edeceği iddiaları sosyal medyada tartışma konusu oldu.

Yargı dizisi, pazar akşamları 20:00’da ekranlara gelen ve reyting rekorları kırmaya devam eden bir dizi. Geçtiğimiz hafta yayınlanan 61. bölümü sonrası, Ilgaz Savcı’nın vurulmasıyla ilgili iddialar ortaya atıldı. Diziye veda edeceği iddia edilen Kaan Urgancıoğlu’nun başrolünde yer aldığı dizinin son bölümü, izleyicileri nefes nefese bıraktı.

Yargı dizisinde Ilgaz Savcı ölüyor mu?

Dizinin son bölümünde, Ilgaz Savcı tarafından hain tespit edilmişti. Yayınlanan yeni bölüm fragmanı ise Ceylin’in cinayet işlediği kıyafetleri giymesinin izleyiciler arasında büyük bir heyecan yarattı. Ancak, Ilgaz Savcı’nın sırtından vurulduğu sahneyle ilgili olarak, yeni bölümde Ilgaz Savcı’nın ölüp ölmediği soruları sorulmaya başlandı.

Yargı dizisinin 62. bölüm fragmanı, Ilgaz Savcı ve Başsavcı arasındaki karşılaşmayı gösteriyor. Silahı Ilgaz Savcı’ya doğrultan Başsavcı, onu ikna etmeye çalışırken sırtından vuruyor ve Ilgaz Savcı yere düşüyor. Bu sahne, izleyiciler arasında büyük bir şok yarattı ve Ilgaz Savcı’nın ölüp ölmediği merak konusu oldu.

Yargı dizisinin yeni bölümü, Ceylin’in cinayet işlediği kıyafetleri giydiği sahneyle izleyicileri heyecanlandırmaya devam ediyor. Ancak, Ilgaz Savcı’nın ölüp ölmediği sorusu, yeni bölümü bekleyenler arasında merak konusu olmaya devam ediyor.

Exit mobile version