Yargı Dizisinde Neva’yı Oynayan Başak Gümülcinelioğlu’nun Los Angeles Anısı Duygulandırdı

Yargı Dizisinde Neva'yı Oynayan Başak Gümülcinelioğlu'nun Los Angeles Anısı Duygulandırdı

Başak Gümülcinelioğlu, bir yıl önce Neva rolüyle izleyici karşısına çıktığı “Yargı” dizisinden ayrıldıktan sonra, dünyanın en prestijli oyunculuk okullarından biri olan Stella Adler’da 5 haftalık özel bir eğitim programını tamamladı. Ünlü oyuncu, bu eğitimin ardından yarın Türkiye’ye dönüş yapacak. Ancak Los Angeles’ta yaşadığı bir anıyı paylaşarak, bu anının onu ne kadar duygulandırdığını anlattı.

Taksi Şoförü ve Yargı Dizisi

Gümülcinelioğlu, Los Angeles’ta yaşadığı bu özel anı şöyle anlattı: “Taksiye bindiğimde Porto Rikolu bir şoförle karşılaştım. Türk olduğumu öğrenince, eşiyle birlikte izledikleri bir Türk dizisi sayesinde evliliklerini kurtardıklarını anlattı. Dizinin adını sorduğumda ‘Yargı’ yanıtını aldım. Kendisine arkasına dönmesini söylediğimde, beni tanıyarak ‘Neva’ dedi. Bu anı yaşamak benim için paha biçilmezdi.”

Sema Ergenekon’dan Duygusal Açıklama

Dizinin senaristi Sema Ergenekon da bu anıyı duyduğunda oldukça duygulandı. Ergenekon, daha önce de “Yargı” dizisini izleyen bir genç kızın intihar etmekten vazgeçtiğini belirtti ve “Hiç tanımadığım insanların hayatlarına olumlu bir etki bırakmak benim için büyük bir mutluluk.” dedi.

Yargı Dizisinin Yeni Sezonu

Öte yandan, “Yargı” dizisinin üçüncü ve aynı zamanda son sezonu için hazırlıklar devam ediyor. Dizi, eylül ayının ilk haftasında sete çıkacak. Sema Ergenekon, yeni sezonun hikayesini oluşturdu ve ilk bölümün senaryosunu yazma aşamasında. Yeni sezonda izleyiciyi nelerin beklediği konusunda kulislerde çeşitli iddialar bulunuyor. Bunlardan biri de dizide bir zaman atlaması olacağı yönünde.

Bu özel anı ve dizinin yeni sezonuyla ilgili gelişmeler, “Yargı” dizisinin hayranlarını oldukça heyecanlandıracak gibi görünüyor.

Exit mobile version