“Yargı” Dizisinde Yeni Karakter Elif Kimdir? Gece Işık Demirel Kim?

"Yargı" Dizisinde Yeni Karakter Elif Kimdir? Gece Işık Demirel Kim?

Kanal D’nin reyting rekortmeni dizisi “Yargı”da yeni bir karakter ekranlara gelecek: Elif. Bu karakteri, çocuk oyuncu Gece Işık Demirel canlandıracak. Elif, dizide Ceylin ve Ilgaz’ın kızı olarak tanıtılacak. Yeni sezonda dizide yaklaşık 5 yıllık bir zaman atlaması yaşanacak. Bu süreçte Ilgaz ve Ceylin’in birçok ayrılık yaşayacağı ve artık eskisi gibi olmayacakları belirtiliyor.

Gece Işık Demirel Kimdir?

Gece Işık Demirel, 2015 yılında İstanbul’da doğmuş ve şu anda 8 yaşındadır. İlkokul eğitimine devam eden Demirel, ailesinin yönlendirmesiyle oyunculuğa adım atmıştır. Daha önce “Çocukluk” dizisinde ve TV 8 ekranlarında yayımlanan “Canım Annem” dizisinde rol almıştır. Sosyal medyada da @geceisikdemirel kullanıcı adıyla Instagram’da yaklaşık 10 bin takipçisi bulunmaktadır.

Dizi Kadrosu ve Gelecek Planları

“Yargı” dizisinin oyuncu kadrosunda Kaan Urgancıoğlu, Pınar Deniz, Hüseyin Avni Danyal, Uğur Polat, Mehmet Yılmaz Ak, Uğur Aslan, Çağla Demir, Seda Türkmen ve Gece Işık Demirel gibi isimler yer alıyor. Yeni sezonda Ilgaz ve Ceylin’i nelerin beklediği merak konusu. Elif karakterinin bu durumdan nasıl etkileneceği de izleyiciler tarafından merakla bekleniyor.

Exit mobile version