“Yargı” Dizisine Genç Savcı Efe Katılıyor! Ulvi Kahyaoğlu Kimdir?

Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu’nun başrollerini paylaştığı Kanal D’nin rekortmen dizisi “Yargı”, hava şartları ve hazırlık aşamasının uzaması nedeniyle bugün sete çıkabildi. Dizi, 8 Eylül 2023’te izleyiciyle buluşacak.

Üçüncü Sezonun Beklentisi

“Yargı” dizisinin üçüncü sezonu büyük bir merakla bekleniyor. Bu sezon, ülkemizin en iyi senaristlerinden Sema Ergenekon’un kaleminden çıkacak. Başarılı yönetmen Ali Bilgin’in yönetmenliğini üstlendiği dizi, adalet başta olmak üzere hayata dair pek çok konuyu sorgulayacak. Ay Yapım’ın bu dizi için 3. sezon çekimlerine bugün başladığı bilgisi paylaşıldı.

"Yargı" Dizisine Genç Savcı Efe Katılıyor! Ulvi Kahyaoğlu Kimdir?

Kadroda Yenilikler

Dizide, Şükran Ovalı ve Yurdaer Okur gibi ünlü isimlerin veda etmesinin ardından genç savcı Efe karakteriyle diziye taze bir kan katılacak. Bu önemli rolü, yetenekli genç oyuncu Ulvi Kahyaoğlu canlandıracak. Ulvi Kahyaoğlu, “Tozlu Yaka” dizisi ve “Sığınak” adlı tiyatro oyunuyla tanınıyor. Zaman atlamasının yaşanacağı yeni sezonda, genç oyuncunun diziye yeni bir soluk getireceği düşünülüyor.

Ulvi Kahyaoğlu Kimdir?

Ulvi Kahyaoğlu, Türk televizyon ve tiyatro oyuncusudur. “Tozlu Yaka” dizisinde ve “Sığınak” adlı tiyatro oyununda performansıyla tanındığı biliniyor. Genç yaşta olmasına rağmen yeteneği ve performansıyla dikkat çeken Kahyaoğlu, sektördeki yerini hızla sağlamlaştırıyor.

Exit mobile version