“Yargı” Uluslararası Emmy Ödülleri’nde Büyük Başarıya İmza Attı

"Yargı" Uluslararası Emmy Ödülleri'nde Büyük Başarıya İmza Attı

Emmy başarısı, “Yargı”nın sadece Türkiye’de değil, uluslararası platformlarda da ne kadar başarılı ve popüler olduğunu gösteriyor. Dizi, Türk televizyon endüstrisinin dünya çapında tanınmasına ve saygı görmesine katkıda bulunuyor.

“Yargı” Uluslararası Emmy Ödülleri’nde Büyük Başarıya İmza Attı

Kanal D’nin popüler dizisi “Yargı”, 51. Uluslararası Emmy Ödülleri’nde “En İyi Telenovela” kategorisinde ödül kazanarak büyük bir başarı elde etti. Bu ödül, Türkiye ve yurtdışında üç sezondur büyük ilgiyle takip edilen Ay Yapım imzalı dizinin uluslararası alandaki başarısını taçlandırdı.

Ödül Gecesinde “Yargı”nın Yıldızları

Ödül töreni için New York’a giden “Yargı” ekibi, yapımcı Kerem Çatay, yönetmen Ali Bilgin, senarist Sema Ergenekon ve başrol oyuncuları Kaan Urgancıoğlu ile Pınar Deniz’den oluşuyordu. Bu özel gece, dizinin uluslararası alanda elde ettiği başarının bir göstergesi oldu.

Uluslararası Emmy Ödülleri’nde “Yargı”nın Rakipleri

“Yargı”, “En İyi Telenovela” dalında Brezilya’dan “Cara e Coragem” ve “Pantanal” ile Portekiz’den “Para Semper” adlı dizilerle yarıştı. 20 ülkeden 56 yapımın toplam 14 kategoride yarıştığı ödül töreninde “Yargı”, bu prestijli ödülün sahibi oldu. “Yargı”, Uluslararası Emmy Ödülleri’nde “Family Secrets” (Aile Sırları) adıyla yer aldı.

Exit mobile version