Yargı yeni bölüm fragmanı izle! Youtube Yargı son bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Yargı yeni bölüm fragmanı izle! Youtube Yargı son bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kanal D’nin sevilen dizisi Yargı dün akşamki bölümüyle izleyenler ekran başına topladı. Peki, dizinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Tüm detaylar haberimizde.

Yargı yeni bölüm fragmanı izle

Ay Yapım imzalı Yargı’nın yönetmen koltuğunda Ali Bilgin oturuyor. Yayınlanmaya başladığı günden itibaren reytinglerde rekor kırmaya devam eden dizinin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı.

Yargı 55. Bölüm Özeti

Ilgaz bir an önce Defne’yi bulmak için çok büyük bir çaba içerisindedir. Zaman gittikçe daralmaktadır. Etrafındaki herkes, en başta da Ceylin ona tüm güçleriyle yardım eder. Artık büyük bir ipucu ellerine geçecektir.

Salim ve Rıdvan’ın ölümü tüm kuralları alt üst etmiştir. Pars’ın verdiği fevri kararın sonuçları onu hızla büyük bir yıkıma doğru götürmektedir. Diğer yandan Metin’in kritik hayati durumu da devam etmektedir, Çınar ise abisinin kararlarını sorgulamaktadır.

Yargı yeni bölüm fragmanı izle! Youtube Yargı son bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Olaya damat tarafından müvekkil olarak dahil olan Yekta ve Ömer cephesinde, Ömer hiç beklenmedik bir koz oynama telaşındadır. Cepheleri yeniden belirleyecek olan bu hamleye Ceylin tarafından umulmadık bir tepki gelecektir.

Aralarındaki sorunlara rağmen, ailelerindeki tüm fertlere kadar büyük tehditlere varan bu vakada bile çözüme birlikte ulaşmaya çalışan Ilgaz-Ceylin çifti bir yol ayrımının tam üzerinde durmaktadır. Boşanma davalarında bir karar vermek zorundadırlar…

Exit mobile version