Yasak Elma dizisinde Kızılcık Şerbeti dizisine flaş transfer

Öyle görünüyor ki, Show TV’nin başarılı dizisi Kızılcık Şerbeti, yeni sezonu için yüksek tempolu bir hikaye planlıyor. Dizi, Yasak Elma’dan transfer ettiği, tanınmış ve sevilen oyuncu Bahtiyar Memili ile daha da heyecanlanacak.

Memili, Yasak Elma dizisinde canlandırdığı Sedai karakteriyle hafızalarda yer etmişti. 6 yıl boyunca devam eden bu projeden sonra, Memili’nin yeni rolü hakkında büyük bir merak ve heyecan var. Kızılcık Şerbeti’nin kadrosuna dahil olan Memili, dizide Pembe’nin (Sibel Taşçıoğlu tarafından canlandırılan) casusu rolüyle ekranlara dönecek.

Bahtiyar Memili Kızılcık Şerbeti’nde

Diziye dahil olacak olan bu yeni karakter, Pembe’nin kocası Abdullah Bey’i Alev’den kıskanma hikayesine yeni bir boyut getirecek. Pembe’nin casusu olarak gizli bilgileri toplayacak ve bu bilgileri Pembe ile paylaşacak olan Memili’nin karakteri, hikayenin yeni ve heyecan verici bir yön kazanmasını sağlayacak.

Yasak Elma dizisinde Kızılcık Şerbeti dizisine flaş transfer

Bilindiği gibi, Kızılcık Şerbeti sezon finali bölümünde, Alev’in Pembe’ye “İsteseydim bu evin hanımı ben olurum” diyerek karşılık vermesi, ortalığı karıştırmıştı. Bahtiyar Memili’nin eklenmesiyle birlikte, yeni sezonda daha da karmaşık ve heyecan dolu sahnelerin bizi beklediğini söyleyebiliriz.

Kısacası, Bahtiyar Memili’nin Kızılcık Şerbeti’ne dahil olması, dizinin yeni sezonunda hikayenin ilerleyişini ve dinamiklerini büyük ölçüde etkileyecek gibi görünüyor. Yeni sezon, büyük ihtimalle izleyicilere bir dizi sürpriz ve heyecanlı anlar sunacak. Bu yüzden, Kızılcık Şerbeti’nin yeni sezonunu kaçırmamak için takipte kalmakta fayda var.

Exit mobile version