Yasaklanan Kızlıcık Şerbeti ekranlara veda mı ediyor? Kızılcık Şerbeti erken final mi yapıyor?

Yasaklanan Kızlıcık Şerbeti ekranlara veda mı ediyor? Kızılcık Şerbeti erken final mi yapıyor?

Yasaklanan Kızlıcık Şerbeti ekranlara veda mı ediyor? Kızılcık Şerbeti erken final mi yapıyor? Melis Civelek tarafından yazılan ve Hakan Kırvavaç tarafından yönetilen Kızılcık Şerbeti dizisi, RTÜK tarafından ‘kadına şiddet’ sahneleri nedeniyle 5 hafta yayın durdurma cezası almıştı. Dizinin akıbeti belirsizdi, ancak mahkeme kararı sonrasında RTÜK cezası cuma günü devreye girdi. Reyting rekorları kıran dizi yerine “İslamofobi” belgeseli yayınlandı ve dizinin ekranlara veda edeceği öne sürüldü.

Yasaklanan Kızlıcık Şerbeti ekranlara veda mı ediyor?

Dizinin 32. bölümde sezon finali yapması ve eylül ayında da yayına devam etmesi planlanıyordu. Ancak 5 haftalık yasak sonrasında bu sezonun bölüm sayısı 27’ye düşürüldü. Bu durumda dizinin final mi yapacağı sorusu gündeme geldi.

Ancak, dizinin yapımcısı Gold Film’in patronu Faruk Turgut, diziyle ilgili bir final kararı alınmadığını ve dizinin sonuna kadar arkasında duracaklarını belirtti. Bu nedenle, Kızılcık Şerbeti dizisinin devam edeceği ve sezon finalinin ardından yeni sezon için hazırlıklara başlayacağı düşünülüyor.

Exit mobile version