Yavuz Bingöl ile Funda Arar arasında ‘boş konser’ tartışması

Yavuz Bingöl ile Funda Arar arasında 'boş konser' tartışması

Sanatçı Funda Arar’ın Yavuz Bingöl’ün Şanlıurfa’da sadece 8 kişilik bir seyirci kitlesiyle gerçekleşen konserine güldüğü haberleri sosyal medyada dikkat çekti. Bu olaya sessiz kalmayan Yavuz Bingöl, konuyla ilgili bir cevap yayınladı. Bingöl, paylaştığı videoyla Funda Arar’a yanıt vererek, “Allah yüzünden tebessümünü, kahkahasını eksik etmesin. Seyircisi, alkışı hep bol olsun” şeklinde konuştu.

Yavuz Bingöl ile Funda Arar tartıştı

Kıbrıs’ta bir konser veren Funda Arar, basın mensuplarıyla sohbet ederken Yavuz Bingöl’ün Şanlıurfa’daki konserine sadece 8 kişi gelmesini öğrenince kahkahalara boğuldu. Bu tepkiyi gören Yavuz Bingöl ise sosyal medya hesabından bir video paylaşarak “Funda kahkaha atmış, Allah yüzünden tebessümünü, kahkahasını eksik etmesin” şeklinde cevap verdi.

Yavuz Bingöl’ün Şanlıurfa’da düzenlenen etkinliklerde konserini 8 seyirci nedeniyle iptal etmesi konusundaki soruya Funda Arar’ın verdiği tepki, sosyal medyada geniş yankı buldu. Bingöl ise Arar’ın tepkisine dostane bir yanıt vererek, uzun süredir devam eden dostluklarını ve sevgisini dile getirdi. Bingöl, Funda Arar’a başarılar dilerken, seyircisi ve alkışının daim olmasını temenni etti.

Exit mobile version