Yaz Şarkısı dizisi ne zaman başlıyor? Fox’un yeni dizisi için heyecan dorukta

Yaz Şarkısı dizisi ne zaman başlıyor? Fox'un yeni dizisi için heyecan dorukta

Fox’un heyecanla beklenen yeni dizisi “Yaz Şarkısı”nın afişi nihayet paylaşıldı. Başrollerini Nilsu Berfin Aktaş, Mustafa Mert Koç ve Efekan Can’ın üstlendiği dizi, izleyicileri merakla beklemeye başlattı. “Yaz Şarkısı”nın konusu, İstanbul’a okumak için gelen ve babasının hayalini gerçekleştirmeye çalışan Yaz’ın hikayesini anlatmaktadır. Doğa Can Anafarta’nın yönettiği dizi, Ramazan Demirli tarafından kaleme alınmıştır. Oyuncu kadrosunda Nilsu Berfin Aktaş, Mustafa Mert Koç, Efekan Can, Oya Başar, Yeşim Ceren Bozoğlu, Zehra Yılmaz ve daha birçok başarılı isim yer almaktadır. “Yaz Şarkısı” yakında Fox kanalında izleyicilerle buluşacak.

Yaz Şarkısı dizisi ne zaman başlıyor?

Fox’un merakla beklenen yeni dizisi “Yaz Şarkısı”nın afişi yayınlandı ve diziye duyulan heyecan giderek artıyor. Başrollerinde Nilsu Berfin Aktaş, Mustafa Mert Koç ve Efekan Can’ın yer aldığı dizi, genç bir kızın İstanbul’da babasının hayalini gerçekleştirme mücadelesini konu alıyor. İzleyiciler, Yaz’ın hikayesine eşlik ederken, aşk, mücadele ve müzik dolu bir yolculuğa çıkacaklar.

Oyuncu kadrosu

“Yaz Şarkısı”nın yönetmenliğini Doğa Can Anafarta üstlenirken, senaryosu Ramazan Demirli tarafından kaleme alınmıştır. Dizinin oyuncu kadrosunda ise başarılı isimler Nilsu Berfin Aktaş, Mustafa Mert Koç, Efekan Can, Oya Başar, Yeşim Ceren Bozoğlu, Zehra Yılmaz ve daha birçok yetenekli oyuncu yer almaktadır. İzleyiciler, bu yeni diziyle birlikte duygusal anlar, heyecanlı olaylar ve unutulmaz müzik performanslarıyla dolu bir deneyim yaşayacaklar. “Yaz Şarkısı” yakında Fox kanalında izleyicilerle buluşacak ve yaz ekranlarının favorisi olmaya aday olacak.

Exit mobile version