Yeni “Garfield” Filminin İlk Fragmanı Yayınlandı

Yeni "Garfield" Filminin İlk Fragmanı Yayınlandı

Dünya çapında ünlü, pazartesileri sevmeyen ama lazanyayı seven, tembel, şişman ve alaycı ev kedisi Garfield, yeni maceralarıyla beyazperdede seyirci ile buluşmaya hazırlanıyor. Chris Pratt tarafından seslendirilen Garfield, bu kez vahşi bir dış mekân macerasına atılıyor.

Animasyon Filminin Konusu ve Oyuncu Kadrosu

Garfield, kayıp babası Vic ile yeniden bir araya geliyor. Vic, Samuel L. Jackson tarafından seslendirilen dağınık bir sokak kedisi. Garfield ve köpek arkadaşı Odie, mükemmelce şımartılmış hayatlarından zorla ayrılıp Vic ile komik ve riskli bir soyguna katılmak zorunda kalıyorlar. Filmin yönetmen koltuğunda Mark Dindal oturuyor. Chris Pratt ve Samuel L. Jackson’ın yanı sıra Nicholas Hoult, Cecily Strong, Hannah Waddingham, Brett Goldstein, Bowen Yang, Harvey Guillén ve Ving Rhames gibi isimler kadroda yer alıyor.

Vizyon Tarihi

“Garfield” filmi, 24 Mayıs’ta Türkiye’de vizyona girecek. TME Films, filmin ülkemizdeki dağıtımını üstleniyor.

Bu yeni “Garfield” filmi, klasik çizgi karakterin hayranları için heyecan verici bir deneyim sunacak gibi görünüyor. Chris Pratt ve Samuel L. Jackson gibi ünlü isimlerin seslendirmesi, filmin çekiciliğini artırıyor. Garfield’ın maceralarını sevenler için bu film, kaçırılmaması gereken bir fırsat olacak.

Exit mobile version