Yeşil Vadinin Kızı dizisinin konusu ve yayın tarihi belli oldu

Yeşil Vadinin Kızı dizisinin konusu ve yayın tarihi belli oldu

Yeşil Vadinin Kızı dizisi için tanıtım fragmanı yayında. Show TV’nin yeni günlük dizisi “Yeşil Vadi’nin Kızı”, Pazartesi gününden itibaren hafta içi her gün yayınlanacak. Dizi, Melissa adında bir kız çocuğunun hayatını konu alıyor. Melissa, bebekken anne babasını kaybediyor ve yetiştirme yurtlarında büyüyor. Dizinin yönetmenliğini Murat Şenöy ve Çağıl Nurhak Aydoğdu üstlenirken, senaryosunu Özge Aras ve Serhat Yiğit yazıyor. Başarılı genç oyuncu Beren Gökyıldız’a Sezin Bozacı, Onur Dikmen, Özgür Özberk, Ece Gürer ve Hande Sarısoy gibi isimler eşlik ediyor.

Yeşil Vadinin Kızı konusu nedir?

Duygu dolu bir hikaye vaat eden dizi, Yeşil Vadi’de yaşayan Melissa’nın umutlu ve mücadeleci hayatını izleyicilere aktaracak. Dizinin 1. bölümünde, Melissa’nın yetimhaneden çıkarak bir aile bulma umuduyla yaşadığı hayal kırıklığı anlatılıyor. “Yeşil Vadi’nin Kızı”, her gün saat 16.15’te Show TV’de izleyiciyle buluşacak.

Show TV’nin yeni günlük dizisi “Yeşil Vadi’nin Kızı”, büyülü bir hikayeyi ekrana taşıyor. Melissa’nın hayatını merkezine alan dizi, izleyicilere duygu dolu anlar yaşatmayı hedefliyor. Melissa, yetimhanede büyüyen ve bir aile hayaliyle yanıp tutuşan bir genç kızdır. Ancak evlatlık verildiği ailelerde bu hayal gerçekleşmemiştir. Bir gün Metin tarafından sahiplenilen Melissa, Yeşil Vadi’de büyük umutlarla doludur, ancak beklediği aile sıcaklığını bulamaz. Başarılı bir oyuncu kadrosu ve etkileyici senaryosuyla dikkat çeken “Yeşil Vadi’nin Kızı”, izleyicileri sürükleyici bir maceraya davet ediyor. Dizi, hafta içi her gün Show TV’de 16.15’te izleyiciyle buluşacak.

Exit mobile version