Yılbaşında kanallarda hangi programlar var? Hangi ünlü hangi kanalda olacak?

Yılbaşında kanallarda hangi programlar var? Hangi ünlü hangi kanalda olacak?

Yılbaşı gecesi Türk televizyon kanallarında çeşitli özel programlar yayınlanacak. Star TV’de İbrahim Tatlıses’in sunumuyla “İbo Show” izleyicilerle buluşacak.

Kanal D’de “Şarkılar Bizi Söyler Yılbaşı Özel” programında Sibel Can, Hakan Altun ve Hüsnü Şenlendirici gibi isimler yer alacak. tv8’de ise “O Ses Türkiye Yılbaşı Özel” programı Meryem Uzerli’nin de aralarında bulunduğu jüri üyeleriyle ekrana gelecek. Show TV’de “Güldür Güldür Show Yılbaşı Özel” programı, atv’de “Yıldızlar Bize Uzak” dizisi ve “Kim Milyoner Olmak İster” yılbaşı özel bölümü, FOX’ta ise özel bir film yayınlanacak. Bu programlar, yılbaşı gecesini evlerinde geçirecek izleyiciler için çeşitli eğlenceler sunacak.

Yılbaşında kanallarda hangi programlar var?

Star TV, yılbaşı gecesi için İbrahim Tatlıses’in sunumuyla “İbo Show”u ekrana getiriyor. Programda Hülya Avşar, Şafak Sezer, Serdar Ortaç, İrem Derici ve Resul Dindar gibi ünlü isimler yer alacak.

Kanal D’de Şarkılar Bizi Söyler

Kanal D’nin yılbaşı özel programı “Şarkılar Bizi Söyler Yılbaşı Özel”de, Sibel Can, Hakan Altun ve Hüsnü Şenlendirici başta olmak üzere birçok tanınmış sanatçı konuk olacak.

tv8’de O Ses Türkiye Yılbaşı Özel

tv8’in sevilen programı “O Ses Türkiye Yılbaşı Özel”de, Meryem Uzerli’nin de dahil olduğu jüri üyeleri ve birçok ünlü isim yarışmacı olarak katılacak.

Show TV’de Güldür Güldür Show

Show TV, “Güldür Güldür Show Yılbaşı Özel” programıyla izleyicilere keyifli anlar yaşatacak. Program, yılbaşı gecesine renk katacak.

Atv ve FOX’ta Özel Yayınlar

Atv, “Yıldızlar Bize Uzak” dizisinin yanı sıra “Kim Milyoner Olmak İster” yılbaşı özel bölümünü yayınlayacak. FOX ise yılbaşı gecesi için özel bir film seçimi yapacak.

Bu programlar, yılbaşı gecesini evlerinde geçirecek izleyiciler için çeşitli eğlenceler ve sürprizler sunacak.

Exit mobile version