Yıldızlar Bana Uzak dizisinden ilk fotoğraflar geldi! İşte dizinin konusu ve oyuncuları

Yıldızlar Bana Uzak dizisinden ilk fotoğraflar geldi! İşte dizinin konusu ve oyuncuları

Yıldızlar Bana Uzak dizisinden ilk fotoğraflar geldi! İşte dizinin konusu ve oyuncuları hakkında son güncel bilgiler.

“Yıldızlar Bana Uzak” Dizisinden İlk Fotoğraf

O3 Medya ve Ortaks Yapım’ın üstlendiği “Yıldızlar Bana Uzak” dizisi, ekranlara gelmeye hazırlanıyor. Başrollerini Furkan Andıç ve Burcu Kıratlı’nın paylaştığı dizi, izleyicilerin merakını şimdiden cezbetmeye başladı. Dizide ayrıca, Gürkan Uygun ve Murat Daltaban gibi usta oyuncuların yanı sıra Rami Narin, Elifcan Ongurlar ve Evrim Doğan gibi isimler de yer alıyor.

“Yıldızlar Bana Uzak”ın Hikayesi

“Yıldızlar Bana Uzak”, Kadir ve Aslı isimli iki ana karakterin etrafında dönen bir aşk hikâyesini konu alıyor. Kadir’in hapse girmesi ve Aslı’nın babasının katili olarak bilinmesi, ikilinin yaşadığı güzel anıların gölgede kalmasına neden oluyor. Kadir, hapishanede tanıştığı Yahya’nın da yardımıyla masumiyetini ispatlamak ve kendisine bu oyunu kuran Varnalı ailesinden intikam almak için mücadele ediyor. Ancak geçmişin sırları, yeniden alevlenen aşk ateşini tehdit ediyor.

Dizinin Yaratıcıları ve Oyuncu Kadrosu

Senaryosunu Ercan Uğur’un kaleme aldığı ve yönetmen koltuğunda Bahadır İnce’nin oturduğu “Yıldızlar Bana Uzak”, Rami Narin, Elifcan Ongurlar, Evrim Doğan, İnanç Konukçu, Goncagül Sunar, Yaprak Medine, Baran Can Eraslan, Ela Yörüklü, Önder Selen, Deniz Atam ve çocuk oyuncu Mustafa Enis Bilir gibi isimleri de kadrosunda barındırıyor. Dizi, ilk kareleriyle dahi izleyicilerin merakını uyandırmayı başardı ve yakında ekranlarda olacak.

Exit mobile version