“Yıldızlar Bana Uzak” Dizisine Flaş Transfer: Baran Can Eraslan Kadroya Katıldı

"Yıldızlar Bana Uzak" Dizisine Flaş Transfer: Baran Can Eraslan Kadroya Katıldı

ATV’nin Ortaks Yapım imzalı dizisi “Yıldızlar Bana Uzak” geçen çarşamba çekimlere başladı. Diziye yeni katılan isim, “Kırmızı Oda” dizisiyle dikkatleri üzerine çeken Baran Can Eraslan oldu. Eraslan, dizide ‘Samet’ karakteriyle Gürkan Uygur’un canlandırdığı ‘Yahya’nın oğluna hayat verecek.

Yıldızlar Bana Uzak Dizisinin Kadrosu

Bahadır İnce’nin yönettiği dizide, Ercan Uğur’un yönettiği dizide Burcu Kıratlı, Furkan Andıç, Gürkan Uygun, İnanç Konukçu, Murat Daltaban, Rami Narin, Goncagül Sunar, Yaprak Medine, Elifcan Ongurlar ve Evrim Doğan rol alıyor. Dizi, aşk ve intikam temaları üzerine kurulu ve ATV’de yayınlanacak.

Bu flaş transfer, dizinin hayranları ve takipçileri tarafından büyük bir ilgiyle karşılandı. Özellikle Baran Can Eraslan’ın “Kırmızı Oda” dizisindeki performansı akıllarda olduğu için, yeni dizide nasıl bir performans sergileyeceği merak konusu.

Bu flaş transfer, dizinin hayranları ve takipçileri tarafından büyük bir ilgiyle karşılandı. Özellikle Baran Can Eraslan’ın “Kırmızı Oda” dizisindeki etkileyici performansı akıllarda olduğu için, yeni dizide nasıl bir performans sergileyeceği büyük bir merak konusu.

Bu gelişme, “Yıldızlar Bana Uzak” dizisinin popülaritesini artıracak gibi görünüyor. Baran Can Eraslan’ın dahil olmasıyla birlikte, dizinin izleyici kitlesi de genişlemiş olacak.

Exit mobile version