“Yıldızlar Bana Uzak” Dizisinin Detayları ve Yeni Karakter Han

"Yıldızlar Bana Uzak" Dizisinin Detayları ve Yeni Karakter Han

“Yıldızlar Bana Uzak” dizisi, Ortaks Yapım ve O3 Medya iş birliğiyle hazırlanıyor. Dizinin başrollerini Burcu Kıratlı ve Furkan Andıç paylaşıyor. İkilinin canlandırdığı karakterler Güneş ve Rüzgar, çocukluk aşkı olan iki tutkulu gençtir. Dizi, Bahadır İnce’nin yönetmenliğinde ve Ercan Uğur’un senaryosuyla ekranlara gelecek.

Okuma Provası ve Yeni Karakter

Dizinin okuma provası 21 Ekim 2023 tarihinde yapıldı. Dizi ekibi, okuma provasında bir araya geldi. Dizinin sete çıkış tarihi ise 25 Ekim olarak planlanıyor. Dizinin Han karakteri, Güneş ve Rüzgar’ın aşkının önündeki en büyük engel olacak. Bu karaktere Rami Narin hayat verecek.

Diğer Başroller ve Temalar

Dizide ayrıca Gürkan Uygun, İnanç Konukçu, Murat Daltaban, Goncagül Sunar ve Evrim Doğan da başrolleri paylaşıyor. Dizi, aile sırları ve karanlık ilişkilerin de işleneceği bir yapıya sahip. Dizi, atv kanalında yayınlanacak.

“Yıldızlar Bana Uzak” dizisi, okuma provasını tamamladı ve sete çıkmak için gün sayıyor. Dizi, aşk, aile sırları ve karanlık ilişkiler gibi temaları işleyecek. Başrollerde yer alan Burcu Kıratlı ve Furkan Andıç, izleyicileri ekran başına kilitlemeyi hedefliyor.

Exit mobile version