Yılmaz Erdoğan Yeni Dizisi “İnci Taneleri” Hakkında Tüyo Verdi

Yılmaz Erdoğan Yeni Dizisi "İnci Taneleri" Hakkında Tüyo Verdi

Türk televizyon ve sinema dünyasının sevilen ismi Yılmaz Erdoğan, 20 yıl aradan sonra televizyon ekranlarına “İnci Taneleri” adlı diziyle dönüş yapmaya hazırlanıyor. Gazeteci Sibel Arna’nın “Ne Olursan Ol Rahat Ol” adlı Youtube programının beşinci bölümüne konuk olan Erdoğan, yeni projesi hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

“İnci Taneleri” Dizisi Farklı ve Derin Bir Hikaye Sunacak

Yılmaz Erdoğan, yeni dizisi “İnci Taneleri”nin diğer işlerine benzemediğini vurgulayarak gerçekçi bir hikaye kaleme aldığını belirtti. Komiklikten ziyade derin anlamlarla dolu bir aile hikayesine odaklandığını dile getiren Erdoğan, insanlar arasındaki bağlara odaklanan bu diziyle seyirciyi duygusal bir yolculuğa çıkaracak.

“İnci Taneleri”: 120 Dakikalık Melodram

“İnci Taneleri” dizisinin adını, “İnsanlar dizili inci bir tespihte / İnci ne kadar değerli / İplik o kadar ince” şeklindeki bir dörtlükten esinlenerek koyan Erdoğan, dizinin 120 dakika süreceğini açıkladı. Yoğun bir tempoda çalışacak olan oyuncular ve ekip, seyircilere unutulmaz bir melodram deneyimi sunmak için hazırlanıyor.

Cem Yılmaz ve Ata Demirer ile Birlikte Bir Film Projesi Düşüncesi

Yılmaz Erdoğan, sevilen komedyenler Cem Yılmaz ve Ata Demirer ile birlikte bir film projesi yapma düşüncesini de dile getirdi. Bu üç başarılı ismin bir araya gelerek keyifli bir film çekmelerinin mümkün olduğunu belirten Erdoğan, ancak öncesinde tüm detayları konuşarak anlaşmaları gerektiğini ifade etti. Oyuncuların ve senaristin uygun bir hikaye üzerinde anlaşmasının önemine vurgu yaptı.

Hasan Can Kaya’nın Başarısından Duyulan Gurur

Erdoğan, mutfaktan ayrılan ancak başarılı bir kariyere sahip olan Hasan Can Kaya ile gurur duyduğunu belirtti. Kendisinin verdiği ödevlerden Hasan Can Kaya’nın ailesini bile tanıdığını dile getiren Erdoğan, Hasan Can Kaya’nın kendine has mizahi yapısıyla uygun bir formatta program yapmasından memnuniyet duyduğunu ifade etti.

Yılmaz Erdoğan’ın Geleceğe Dair Düşünceleri

40 yaşından sonra daha rahat biri haline geldiğini söyleyen Erdoğan, hala bir anlatıcı olarak huzursuz bir ruh halinde olduğunu belirtti. Geçmişte yaptığı işlerle ilgili hala içsel sorgulamalar yaşadığını ve kendini eleştirdiğini dile getirdi. Ayrıca, spor tutkusuyla da bilinen Yılmaz Erdoğan, köyceğiz’de genç futbolculara yönelik bir spor kulübünün yönetiminde aktif rol alıyor.

Exit mobile version