Yılmaz Erdoğan’ın “İnci Taneleri” dizisinin yönetmeni Şenol Sönmez oldu

Yılmaz Erdoğan'ın "İnci Taneleri" dizisinin yönetmeni Şenol Sönmez oldu

Usta kalem Yılmaz Erdoğan, 20 yıl aradan sonra televizyon ekranına bomba gibi dönecek olan “İnci Taneleri” dizisinin yönetmenini belirledi. Dizinin senaryosu üzerinde çalışan ve aynı zamanda başrolü üstlenecek olan Yılmaz Erdoğan için, dizinin yönetmen koltuğunda kimin oturacağı büyük bir merak konusuydu. Sonunda yapılan açıklamayla beraber yönetmenin kim olduğu belli oldu.

“İnci Taneleri” dizisinin yönetmenliğini, dizi ve film sektörünün başarılı isimlerinden Şenol Sönmez yapacak. Şenol Sönmez daha önce “Kiralık Aşk”, “Doktorlar”, “İffet”, “Gülperi”, “Öldür Beni Sevgilim” gibi çok ses getiren ve izleyiciler tarafından sevilen projelere imza atmış bir yönetmendir.

Yılmaz Erdoğan’ın İnci Taneleri dizisine ilgi büyük

Melodram türündeki “İnci Taneleri” dizisi için Şenol Sönmez’in seçilmesi, izleyiciler tarafından olumlu bir karşılama ile karşılandı. Şenol Sönmez’in deneyimli yönetmenlik yeteneği, Yılmaz Erdoğan’ın senaryosunu ve başrol performansını en iyi şekilde ekrana taşıyacağına dair umutları arttırıyor.

Dizinin kanal görüşmeleri ise hala sürüyor. “İnci Taneleri”nin hangi kanalda yayınlanacağı konusu, diziseverler tarafından merakla beklenen bir detay. Yılmaz Erdoğan ve Şenol Sönmez işbirliğinin, yeni projenin dizi dünyasında ses getirecek başarılı işlerden biri olacağı düşünülüyor.

İzleyiciler, “İnci Taneleri” dizisinin çekimlerinin başlamasını ve ekrana gelmesini heyecanla bekliyor. Dizinin melodram türünde olması ve Yılmaz Erdoğan’ın başarılı oyunculuğu ile beraber, seyircileri duygu dolu anlar yaşatması bekleniyor. “İnci Taneleri”nin yayın tarihi ve konusu hakkında daha fazla bilgi, diziseverler tarafından sabırsızlıkla beklenmektedir.

Exit mobile version